DUDI SHARON -YES MASTER 2010 הקטע המלא!

TAL BAR ZOHAR

New member
DUDI SHARON -YES MASTER 2010 הקטע המלא!../images/Emo152.gif

השערורייה חוזרת ב2010 ! אחד הלהיטים הכי גדולים שיצאו ב 2005 מה שמזכיר לנו את תחילת דרכו של דודי שרון מקבל גירסא חדשה כיאה לאחד הקטעים החזקים ששמענו בעשור האחרון ! שימו לב לקטע הבא של המאסטרו שלא נח ! רגע לפני אלבום הבכורה סולו הראשון שלו אתם מקבלים סנונית נוספת שהולכת להזיז לכם הרבה חלקים בגוף ובראש שעד היום לא ידעתם שהם קיימים! קטע איכותי ביותר! לחובבי ה"נרקיסים" פשוט צמרמורות ! שימו לב לליין ולריגוש גם בקטע כזה רוצח ! ת=ע=נ=ו=ג !!!! דודי שרון וג'ואל הרכב הקלאב המוערך ואחד מחלוצי תעשיית המועדונים בארץ היום מסומנים לדבר הכי רותח שתראו ברדיוס ישראל ! לאחר סיבוב הופעות מצליח בדרום אמריקה ושלל רב של להיטי ענק בארץ ובעולם בסופ"ש הקרוב ההרכב יככב בפסטיבל LOVE DANCE ISTANBUL ויתן את ההופעה המרכזית לרגל צאת אלבומם המצליח BOMBASTOS דודי שרון & ג'ואל הרכב העשור בסיכום העשור ! במהלך חודש דצמבר יעלו הרגעים הגדולים של ההרכב לסיכום העשור ! למה אתם מחכיםםםם קדימההה ....... TAL BAR ZOHAR 052-3094000

ציונעע

New member
א-י-ן מ-צ-ב ! פשוט מושלםםםםםם

חשבתצי שאני לא אשמע את זה עד האלבום .. וואי כמה חרישות על הריפפפפפפפ נראה לי שזה הקטע הכי מסומן באלבום !! פשוט גאוני , ווקאל לפרצוףףףףףף דודי תודה תודה תודה

אור enjoy

New member
אמאלההההההההה

יואווו יאס מאסטר החדש מלאאא אני מתההההההה איזה כיףףףףףףףףףף שסוף סוף שיחררו לנו אותו!!! פצצצההה פשוט איזה יפהההההההה!!! הרמה של השירים באלבום החדש של דודי לא משתווה לשום דבר שהיה לפני זה!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
מה קורה פהההה????????????????????????????????

אם זה הקטעים ששוחררו מעניין מה מחכה לנו באלבוםםםםם דודההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

עינת TO GO

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

'0'0'0'0'00'0'0'WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW00000000 איזה ימים זה מזכיר לי טללללללללללללללללל זה הדבר הכי נדיר בארץ שזה יהיה ברור זה הולך להיות להיט מטורףףףףףףףףףף כנסו לאתר תראו כמה צפיות ותגובות על הקטעים החדשים של דודי פשוט סוףףףףףף זאת שנה של דודי וג'ואל הם הולכים לכבוש בענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!

jakovstyle120

New member
BEGGG ME..GET DOWN !!! ה' ישמור !!!!!

אין לי מילים- דודי שרון אתה מ=ל=ך בכבודו ובעצמו ! אחד הקטעים שאני אישית לא אשכח לעולם, גדלתי על WHO IS THE MASTER מאז שאני מכיר אותם !! וזה לא להאמים לאן הרצועה הכל כך חזקה הזאת התפחה !! ובואו לא נתחיל בשאר הרצועות-מ"אבק דרכים" של ג'ואל ועד ל HOPING של ניר !! כיףףףף לראות את הפורום חוגג לו !!!!!!! מה יהיה ?!?!?!?!?! טלליייייייייילללללללהההההה אני אוהב אותך !! אין עלייך !! הרבה זמן לא הגבתי בפורום המדהים הזה...פשוט אין עליכם וכיף להכנס לפה כל שנייה ולראות מה קורה ! אין עליכם !! תקופת לחץ ושגעת..מתמודדים
תמשיכו להפגיזז בתגובות ...כל רצועה שווה תגובה.. אחלה לילה לכולם :) יעקב

פששששש איזה דבר הבאת לנו פה פיייייייייייייייי

אי אי אייייי מה אני יגיד בתור אחד שקרוב לצלחת שמעתי הרבה דברים אבללל דבר כזה עוד לא שמעתי וכבר בדום שדודי שם את זה ידעתי שזה הדבר!! יאלללללה שיהיה בהצלחההההה!!.............בטורקוששש! טלילה לדאוג לחיותוש החברה הכמעט הכי טובה שלך לכרטיס לעופרה לשישי כןןןןןןןןן חחחחחחח אם לא דודי וג'ואלי לפחות נלך שישי לעופרה הרמותתתת ! בהצלחה לדודי וג'ואל בטורקיה איןןן דברים כאלה עשיתם לי שבוע שמח יאלללה אבק דרכים ואנחנו מסודריםםם חחחח סתם סתם בטח מה יחכה לנו באלבום פייייייי יאלה חפירה סלמת !

עינת מזה האתר הזה למה הם לא פה או בפייסבוק ??

כלכך הרבה מעריצים יש לדודי וג'ואל חבל שהם לא יודעים שיש פה את השירים הכי חמים שלהם ואם כבר להתעדכן זה רק פה ! ועוד העתיקו את המלל של טל אז מי שפה שעוקב ומעביר לפורום פשוט תעבירו להם לינק של הפורום וכך יהיו פה יותר מ משמונים איש

DORAMOR10

New member
וואייייייייייייי אין לי אוויררררררר!

קטלני ביותרררררררר! איזה הבדל עצום מהמיקס הראשון..
תודה רבה

למעלה