duffle bags

duffle bags

שלום לכם.
נחמד שיש כזה פורום, ממש בשבילנו נפתח :)
חוזרים בעוד חודש לארץ אחרי 5 שנים בארה"ב והחלטנו לא לקחת מכולה.
אי לכך ובהתאם לזאת,
מחפשים המלצה על צ'ימידנים (זכאים להמון מזוודות כתושבים חוזרים בטיסת אלעל)- למישהו יש המלצה?

תודה!

ברוכים הבאים

אין לי נסיון עם צ'ימידנים גדולים אבל יש לי נסיון עם תיק גדול ונוח (בגודל של מזוודה גדולה).
קנינו בקוסטקו ואחרינו כל המשפחה קנתה...אני לא מוצאת אותו באתר של קוסטקו אבל אולי יש בחנות.
זה תיק ארוך, שאפשר לסחוב עם ידיות ואפשר על גלגלים. למעלה יש לו שרוכים אולי זה יעזור בזיהוי.

בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה. חשבתם איך לסחוב את כל המזוודות/צימידנים לשדה תעופה? לא צוחקת, אנחנו הגענו לארץ עם לא מעט דברים והיה צריך אוטו מאד גדול בשביל להתנייד עם הכל...ו4 מכוניות משפחתיות בארץ בשביל לקחת הכל בארץ

תודה, נבדוק בקוסטקו!

לגבי ההגעה לנמל כאן בניו ג'רזי זה קל- לכל חברנו יש וואנים :)
בארץ יזמינו לנו -ואן בתשלום. אכן, לא מעט כבודה...
ושוב, תודה!

העיקר שנלקח בחשבון

אנחנו טיילנו קצת לפני שעלינו למטוס בלוס אנגלס, ושכרנו רכב גדול מאד בשביל שיכיל את כל התיקים/מזוודות ואוכל שהיה לנו (מיני ואן לא הספיק לנו...)

טיול לפני...

מדהים אותי רק לחשוב על זה.
אנחנו כל-כך מושקעים במחשבות על איך לקפל את מה שנשאר פה ואיך להתארגן מחדש בארץ. מצד אחר, אולי זה כי יש לנו 3 ילדות מתחת לגיל שהע, הקטנה שבהן בת כשנה וחצי.
מצד נוסף, אולי אנחנו סתם מתנקנקים (;

צודקת

זה לא היה כזה "טיול שלפני".. פשוט הכרטיסים הכי זולים היו מלוס אנגלס והחלטנו לעשות על הדרך את כל הפארקים שבאיזור (בפעם האלף..), זה לא טיול שדרש יותר מידי ארגון חוץ ממציאת בתי מלון וקניית כרטיסים לפארקים.
צודקת לגבי הכוח והאנרגיות, תמיד חשבנו שכשנחזור ארצה נעשה לפני זה טיול ענק לניו זילנד או כאלו..וככל שזה התקרב הבנו שכל מה שרוצים זה כבר להיות בארץ ולראות שהמכולה הגיעה...
אז אל תרגישי לא נעים עם עצמך (לנו היו שלושה ילדים בני 2,6,9 קצת יותר גדולים, ואני בטוחה שזה הבדל משמעותי..עלינו על המטוס ביום ההולדת ה6 של הבן

ronitvas

New member
עכשיו בקוסקו

יש את התיקים האלה תוצרת סמסונייט - פשוט מעולים
זה ממש נראה כמו תיק של הצבא, רק בסטייל

את בטוח יודעת על מה אני מדברת

ויש עליהם 10 שנות אחריות...(לפחות בשלנו היה פתק כזה, שלא הוצאנו אותו משום מה והסתובבנו איתו שנים, הוא בטח עדין מחובר לתיק...)

אויש, שלחתי מוקדם מדי.

הנה הקישור לצ'ימידנים שהתכוונתי לשים-
http://www.amazon.com/gp/product/B0051DV2FI/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

ו... נתקפתי בתהייה.
אם נקפיד על המשקל (כלומר, פחות מ-23 ק"ג, בהתאם לתקנות),
האם יתעלמו באלעל מהגודל? (30 על 50 אינץ'?)
מישהו יודע?

אגב, כשהגענו הנה, גם באנו עם תיקי ענק באותו סגנון ולא התייחסו לזה בכלל.
ואני לא רוצה להתקשר לשאול, כי יש סיכוי שיגידו שזו בעיה כשזו בכלל לא בעיה... נו, שאלת דאפל באג קלאסית :)

ואוו

איזה תיקים, איך סוחבים אותם? אין להם גלגלים נכון?
ובקשר לשאלה על אל על...אם זה חורג מהמותר זה יהיה משחק מזל. גם אם מישהו פה יגיד לך שלא עשו לו בעיות, יש סיכון כלשהו שלכם כן יעשו בעיות...
בכמה זה חורג? (אנחנו תמיד טסנו עם מזוודות, אין לי נסיון בחריגות.. אה וגם כמה שפחות עם אל על, גם עם ההנחה לתושבים החוזרים הם היו יותר יקרים מחברות אחרות..)

למעלה