DUREX או R3 יש הבדל?

FaragMan

New member
DUREX או R3 יש הבדל?

מה ההבדל חוץ מהמחיר?משנה?קניתי דיורקס הפעם אבל אני רוצה את הקעקוע שיש בR3
בכלל מה ההבדל בין חברת "מותג" לקונדום "פשוט"..?מסקרן...

האיכות..

דורקס לא נקרעים, וכל שניה נופלים, וגם התחושה שונה.. תלוי גם באיזה קונדום מדובר.. (יש סדרה של קונדומים)

FaragMan

New member
קניתי צבע אדום..לא יודע מה זה סתם לקחתי

את הקופסא של דיורקס האדומה שהייתה על המדף.. מה טוב? R3 טוב או לא?או שרקקקק ללכת על דיורקס?

Fragile rose

New member
דורקס אדום זה פת'ר לייט

קונדום דק במיוחד. אחלה קונדום. אני אומרת שכדאי לדבוק בדורקס. הם עמידים יותר מכל קונדום אחר שאני מכירה

FaragMan

New member
מה זה כול צבע?טעמים?על מה זה אומר?מידות וכו'?

וגם ב R3 יש סוגים צבעים?

EverMan

New member
האמת שדורקס אדום

זה או רגיל או סייפ או משהו. דורקס בורדו-סגול זה פד'רלייט

SpoKeN

New member
היותר כהה זה Mix, לא?

בחבילה של 12 יש 3 בטעמים(תות נראה לי...), 3 "עלית" (הם חרא... לא שווים כלום, עדיף תדקים), 3 דקים ו 3 עם נקודות קווים כזה... לא זוכר איך קוראים לזה... (קיבלתי תגובות טובות מהם ד"א) ויש בכלל רגיל? אני יודע שיש כחול שזה Extra Safe, אבל אין רגיל-רגיל, לא?

FaragMan

New member
מישהוא/היא יכול/ה להמליץ על קונדום איכותי!?

שגם יהיה בטוח ושלא יקרע וגם שיהיה נוח ? קיצר להנות הכי הרבה אבל שיהיה גם בטוח!!

durex gosamer

משהו כזה זה הפשרה הכי טובה בין קונדום שיש סכנה שיקרע אם עושים מין חזק (פת'ר לייט) לבין אחד שמעמם תחושה (אקסטרה סייפ) אם זאת הפעם הראשונה שלך אני ממליץ לך להשתמש באקסרה סייפ ממש אבל אחרי שתגמור חבילה של 12 וקצת תבינו מה אתם אוהבים אם אתם אוהבים מין מאד חזק תשימות את הפת'רלייט בצד או תחזירו אותו לחנות ותחליפו אם אתם אוהבים עדין אז זה הקונדום עם הכי הרבה תחושה שיש ואני לא הולך להכנס לויכוחים על אם הוא נקרע הם נקרעו לי לא פעם אחת אחרי שימוש תקין לחלוטין

FaragMan

New member
יש לי עכשיו פדר לייט דק במיוחד..

אי אפשר להחזיר כי נשאר רק עוד 6...
וההרגשה איתו עד עכשיו סבבה לגמרי והכול טוב אבל אני רק בן 14 וחצי ולא בא לי ילדים עכשיו אז סליחה שאני משגע אותכם פה אבל אני רוצה ללכת על בטוח.. איך זה?(אקסטרא סייף) http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=2455&makat=49651&cat_id=169&cat_id0=32&cat_id1=93&cat_id2=169&cat_level=3 או זה(סייף פלי עם קוטל זרע) http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=2457&makat=49649&cat_id=169&cat_id0=32&cat_id1=93&cat_id2=169&cat_level=3 זה..? (גוסאמר) http://www.drugstore.co.il/ShowProduct.asp?product_id=2458&makat=49648&cat_id=169&cat_id0=32&cat_id1=93&cat_id2=169&cat_level=3

בסייף פלי כבר אין קוטל זרע

אקסטרה סייף וסייף פליי הם זהים אחד מהם עם בסיס להלבשה קלה והשני לא ממש לא הבדל בעיניי אלא אם אתה עושה סקס ממש פרוע וחזק לך על הגוסאמר

FaragMan

New member
זתומרת שהגוסמר יהיה יותר עבה

ופחות כייף? כבר 6 פעמים השתמשתי בפת'ר לייט גם פרוע וגם יותר רגוע והוא סבבה לגמריי,אני רק פוחד אם הסיכויים שהוא יקרע ממש גבוהים מפרוע או שסתם אני דואג...

זה לא שכל קונדום שלישי יקרע

אני אומר תנסה לקנות חבילת שלוש של גוסאמר תראה איך זה

Ekrembo

New member
אפעם לא הבנתי מה אתם עושים עם הקונדום...

שגורם לו להקרע :O

מזדיינים

ואם עושים את זה בלי חומר סיכה (וסלח לי שאני נמנע מלעצור באמצע סקס ולשלוף שפורפרת או משהו) או שעושים את זה חזק או כל מיני תנועות שהן יותר מפנימה החוצה קונדום פחות איכותי או דק יכול בקלות להקרע

warpath1

New member
אדם חכם אמר פעם:

על איכות לא משתפרים, אין על הקונדומים של דורקס...ועל הבטיחות ועל הרוגע שהם מקנים ללקוחות שלהם, נכון יש להם מחיר בשמים, אבל אפשר להסתדר...

למעלה