durrrrr vs jungleman

Shaycus

New member
durrrrr vs jungleman

מישהו יודע מה קורה עם זה מבחינת לוחות זמנים? הם שיחקו פעם ראשונה לפני איזה ארבעה ימים ומאז לא ראיתי שהם עשו עוד סשן איך זה עובד בכלל, מתי שנוח לשניהם הם עושים טלפון אחד לשני ושואלים אם בא לשני לשחק או שיש לו"ז קבוע?

עכשיו הם סיימו עוד סיבוב

לא צפיתי מהתחלה אבל זה נגמר בכך ש durrrr ברח עם הזנב בין הרגלים ,נחמד יהיה לראות עדכונים

2המרפא

New member
יש לי הרגשה חזקה מאוד שדוואן הולך לקבל בראש

זה נראה שהוא לא מצליח לנצח סשן נגד ג'ונגלמן גם כשהם שיחקו לפני זה הוא קיבל בראש. היתרון הכי גדול של דוואן על פטריק זה היכולת שלו לשחק הרבה שולחנות במקביל, הפעם היתרון הזה לא קיים.

shaywh

New member
דוואן משחק נגד גאון הולדם

הוא הפסיד שני סשנים מתוך שלוש כרגע. במינוס של איזה 550-600K אחרי משהו כמו 8000 ידיים. אבל אחרי הסשן השני ראיתי נתון יותר מטורף- קייטס (דניאל קייטס=ג'נגלמן) זכה ב62% מהידיים ואו שיש לו שליטה מטורפת במשחק או שפשוט הקלפים היו מאוד לטובתו. כנראה ששילוב של שניהם כי הוא בד"כ מנצח את דוואן. יש ביוטיוב קטע מסרט הדרכה של קייטס שהוא הולך לסנאפ קול עם קווין היי בפלופ טורן וריבר, זה פשוט לא להאמין איזה טוב הוא.

Shaycus

New member
סך הכל מי זה הבחור הזה?

כאילו השם שלו לא אומר לי יותר מדי, אני כנראה לא מהאנשים שמכירים את כולם כי אותו אני לא מכיר ואני רואה שרובכם מכירים אותו דרך אגב את הסרטון הזה ביו טיוב ראיתי כבר וזה באמת היה נחמד לראות אאל"ט הוא גם הסביר ורבאלית בכל מהלך למה הוא עושה את זה אם הוא כזה גאון גדול למה בחיים לא ראיתי אותו בהיי סטייקס פוקר או במליון דולר קאש גיים? דרך אגב נוסף זה שהיום היה סשן שיצא לי לראות חלק ממנו, אני אישית ראיתי 4 פעמים שהם הלכו לשואו דאון בסוף בין אם זה היה אחרי וליו בט בריבר ובין אם זה היה אול אין בטרן ולג'נגלמן תמיד היה את אותה היד שיש לדוואן עם קיקר טיפה יותר טוב.. נניח 10 מלכה לו ולטום 10 נסיך.. זה היה פשוט מגוחך, ראיתי איזה 4-5 כאלה בהפרשים של כמה דקות עוד דרך אגב יהיה שנראה לי שהסכומים פחות מתאימים לטום, הוא מעדיף בליינדים יותר גבוהים מאשר 200/400, הם בסך הכל יושבים על 40 אלף כל אחד זה נראה לי קצת נמוך מהזון האמיתי שלו וכנראה שהזון הזה מאוד מתאים לג'נגלמן, אם הסטייקס היו עולים אני בטוח שזה היה לטובתו של דוואן

2המרפא

New member
הוא רק השנה הפך להיות בן 21

הוא לא יכול היה להכנס לשום קאזינו בוגאס עד עכשיו. יש לי הרגשה שהוא יהיה שם ענק. האמת עד עכשיו כל פעם שראיתי אותו משחק הולדם הוא ניצח למעט נגד איסילדור שהוא קיבל בראש.

shaywh

New member
200-400 זה לא באמת נמוך

לא סתם כבר לא משחקים כמעט 500-1000, זה פשוט גבוה מדי. זה היה יכול להכניס את קייטס לבור מנטלי אם הוא יפסיד שם בהתחלה אבל זה פשוט לשחק על הרבה יותר כסף. אם אלה היו הבליינדים דוואן כבר היה מופסד במיליון ורבע בערך ורוב האתגר עוד לפניהם. לפני האתגר לא ידעתי מה השם שלו אבל הכרתי את הכינוי שלו, שחקן די פעיל בסה"כ. אגב, יש הרבה גאונים אונליין שלא שיחקו בהיי סטייקס פוקר עדיין. קול סאות' נניח.

הבחור הזה סה"כ עלה

משנת 2008 מהשקעה של 58 דולר למעל 3 מליון. אני חושב שזה אומר משהו ,אם מישהו רוצה אני יכול לשלוח לו תמונה שמראה את הקצב התקדמות שלו.

AdAmD1

New member
לא לכל שחקן אינטרנט יש את הפוקר-פייס המתאים

אני בטוח שיש עשרות שחקני אינטרנט שעל הנייר יכולים להיות מעולים בHSP, אבל לך תדע איך הם מתנהגים מול מצלמה או בכלל בלייב בסכומים האלה. בדיוק אותו דבר כמו שלא כל פרו בלייב מגיע לאינטרנט (ואם כן רק כדי להפסיד קצת כסף)

Harleydude

New member
יש הבדל בין המעברים

הרבה יותר נפוץ שפרו לייב לא יסתדר בנט מאשר ההיפך. ת'כלס אני לא יכול לחשוב על מישהו שמרסק אונליין שלא מורווח גם בלייב

2המרפא

New member
זאת לא פעם ראשונה שרואים שבהולדם דוואן מתקשה

נגד יריבים מאוד מאוד אגרסיביים. קייטס מרביץ מאוד חזק ודוואן לא רגיל לקבל לקבל התנגדות כזאת. הייתה לו את אותה הבעיה נגד איסילדור.

האמת שמגיע לו להפסיד

היהירות שבא הוא קם ואמר שהוא מוכן לשחק נגד כל אחד בעולם! (חוץ מפיל גלפונד) הייתה מוגזמת, אני מקווה שהוא ילמד את הלקח אחרי קייטס ושלא יבואו עוד כמה שחקנים וינקו אותו לגמרי. יהירות היא תכונה שלילית ביותר, במיוחד כשהדבר נוגע לפוקר.

2המרפא

New member
אני בספק שאפשר לנקות אותו לגמרי כי יש לו אחוז

בטילט או אולי יותר. האמת שהצ'אלאנג' שלו היה מאוד חכם כי נגד כל מי שנרשם בזמנו יש לו יתרון כמשחקים 4 שולחנות HU. על קייטס אין לו.

Harleydude

New member
את זה נראה אחרי סמפל סייז רציני

גם על פטריק אמרו אותו דבר, ופטריק הוא מבחינתי שחקן שלא נופל מאייבי. וזה לא קשור לארבע שולחנות או לזה שדוואן היה פחות מוכר, פטריק שיחק מספיק נוזבלידס בחיים שלו אונליין בשביל להתרגל. זה שם המשחק ברמות האלה, התאמות. סווינג של 10 באי אין ברמות האלה בהדס אפ זה סופר סטנדרטי, אני רוצה לראות איפה אנחנו עומדים אחרי לפחות לפחות 25 אלף ידיים.

shaywh

New member
הוא פחד שלא יהיה אקשן...

לכן הוא הציע משהו שיספק את זה. כדאי לזכור שב2008 גי לליברטה תרם מיליונים לכל שחקני ההייסטייקס פחות או יותר. הוא גם אמר שאייבי ואנטוניוס יותר טובים ממנו אבל הוא חושב שאונליין בכמה שולחנות הוא יוכל להשיג יתרון קטן. אבל כן, יש פה גם המון אגו ויגיע לו להפסיד קצת. בוא נגיד שאם הוא יסיים במינוס מאה את האתגר וקייטס יקבל את השני מיליון שנמצאים אצל אייבי אני לא אתבאס.

Shaycus

New member
זה ממש נחמד לראות

ניתוח של שחקן ברמה ממש גבוהה למרות שחשבתי שיהיו יותר ניתוחי ידיים ואני קצת מאוכזב מזה שהניתוח הוא סתם כמה ידיים רנדומליות שזרמו לאול-אין כמה חבל שג'נגלמן לא ינתח כמה ידיים מהזווית שלו, אבל זה חלום ורוד מדי לבקש

למעלה