dv-cam??

mr-j

New member
dv-cam??

אני מחפש מידע לגבי מצלמת וידאו דיגיטלית איזה מהשלושה עדיפה? sony dcr-trv530 panasonic pvdv-401 jvc-gr-dvl510u אני יודע שזה לא ממש המקום אבל אם משהוא מכיר ויוכל ליעץ לי זה יהיה אחלה

גיל היה אמור להעלות מאמר

על מצלמות וידאו דיגיטליות, אבל הוא נמצא בחו"ל למשך חודש. לכן אני אנסה לענות בקצרה על השאלה. מה שחשוב במצלמת וידאו זה מספר דברים: 1. חברה מוכרת. 2. זום. 3. גודל פיזי. 4. חיי סוללה. 5. אפשרות של צילום תמונות סטילס. ועכשיו בהרחבה: כדאי לקנות של חברה מוכרת כדי שלא יהיו בעיות של שירות. כל החברות הן חברות מוכרות כך שאין בעיה. צריך לבדוק אם הזום. שיהיה מספיק חזק. כדאי לקנות מצלמה קטנה , אבל לא קטהנ מדי שבטעות תלחצו כל פעם על 2 מקשים ביחד. רוב המצלמות מגיעות עם סוללה של שעה , וסוללות גדולות יותר מאוד יקרות (סוני לוקחים בארץ על סוללה של 4 שעות למצלמות הדיגיטליות שלהן יותר מ-1000 ש"ח - אלף ש"ח). מצלמה שבאה עם סוללה גדולה יותר עדיפה. וכמובן שכל מצלמות הוידאו מגיעות עם אפשרות של צילום תמונות סטילס. כדאי לבדוק את הרזולוציה של אותן תמונות , שלא נצלם תמונות ובסוף נראה שהרזולוציה שלהן 640*480 ואין לנו מה לעשות איתן. וכמובן המחיר. מצלמות וידאו דיגיטליות עדיין יקרות מאוד ומחיריהן יורדים ויורדים מיום ליום. אמיר.

למעלה