dv4161EA והאתר lcd.co.il

ctiam

New member
dv4161EA והאתר lcd.co.il

שלום, אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל מהאתר הנ"ל. האם מישהו יכול לתת לי את דעתו על המחשב, והאם למישהו יש נסיון עם החנות הזו כי זה קצת מפחיד אותי לקנות מחנויות קטנות ולא מוכרות (ע"ע נתי סקאל). תודה. אגב, אם למישהו יש המלצה על מחשב אחר (+מקום ממנו כדאי לקנות) אני אשמח מאד. אני מחפש מחשב מסוג המחשבים שהם כמו תחליף ל-P.C ופחות חשובים לי שיקולי ניידות (משקל, גודל מסך וכו').

Y. Welis

New member
התצורה נראית מבטיחה

והפירמה בהחלט טובה. החנות שממנה אתה קונה לא מעניקה את האחריות, אלא החברה עצמה (HP במקרה הזה), כך שזה תלוי בה. יש שמועות שליליות על שירות הלקוחות של HP בארץ, כך שיש כאן סיכון מסויים (למרות שמחשבים כאלה אמינים מאוד).

Ice Age

New member
זה דווקא תלוי

יש חנויות שהתיקונים מתבצעים דרכן. אמנם הן לרוב לא מתקנות אצלן, אבל לפחות הן מעבירות את זה בשבילך ליצרן לתיקון וזה יכול לחסוך כאב ראש. אני הייתי עם שני ניידים של HP במשך איזה 4 שנים (עכשיו עברתי ל-LG). רק פעם אחת למיטב זכרוני הייתי צריך תיקון, ועשיתי את זה בקומפיוטרלנד שמהם רכשתי. אני חושב שהם ביצעו את התיקון אצלם כי הם מעבדה מורשית או משהו.

Y. Welis

New member
אלה חדשות טובות, כי כתבות שפורסמו

ב-YNET על ניידים שנשלחו למעבדה של HP בארץ, העלו מצב קטסטרופאלי. חשוב על כן לברר בזמן קניית HP באיזו מעבדה ניתן יהיה לתקן אותו.

shaigb

New member
יש לי את הנייד הנ"ל ו....

יש לי את הנייד הנ"ל ואני אישית מאוד מרוצה ממנו. תלוי למה אתה מחפש אותו. חשוב לציין כי המסך הוא מסך רחב 15.4 אינטש והדבר גורם לבטריה להיגמר מהר יותר (תוך כ3 שעות) ככה שאם אתה צריך לעבוד איתו על בטריות תשקול זאת. דבר נוסף המחיר שלו בשוק לדעתי הוא גבוה טיפה, אני אישית קיבלתי אותו בהרבה פחות כך שלגבי המחיר היה מספיק מספק וטוב. בעקרון זהו הנייד בעל התמורה הטובה ביותר לדעתי ביחס של איכות\מחיר. אם תיקח את אותו המפרט פחות או יותר בLG IBM או פוג'יטסו למשל המחירים יתחילו מ10K. לגבי השירות עדיין לא נזקקתי (טפו טפו טפו) ואכן היבואן הוא ספק השירות ולא החנות ממנה אתה קונה. לצורך העניין HP ישראל. (דרך אגב, אחריות על מחשבי HP היא עולמית).

למעלה