DVD בדיוטי פרי- האם תקין?

inandout

New member
DVD בדיוטי פרי- האם תקין?

בזמנו היתה שמועה שה-DVD בדיוטי פרי נועל דיסקים וכדומה - שאלתי האם אפשר לקנות שם DVD . בנוסף האם יש משהו שצריך לבדוק בקנייה לגבי ה- ZONE ? (אני מתחילה מה- BASIC אני יודעת... תודה מראש

דן ל.

New member
חדשות ישנות ולא מעודכנות

המכשיר שאת צריכה לקנות בדיוטי הוא טושיבה או אל ג´י - לא לקחת יונדאי. את לא צריכה לבדוק כלום - המכשיר יהפוך למולטיזון על ידי קוד קצר שתאלצי להקיש.

gilgolan

New member
אני לא צריך רק רציתי לדעת

כי יש לי חבר שמוכר כזה בקופסה ועכשיו אני רגוע שזה בקופסה ככה שלא יחזרו אליו האנשים.

דן ל.

New member
חדשות ישנות ולא מעודכנות

המכשיר שאת צריכה לקנות בדיוטי הוא טושיבה או אל ג´י - לא לקחת יונדאי. את לא צריכה לבדוק כלום - המכשיר יהפוך למולטיזון על ידי קוד קצר שתאלצי להקיש.

ariegur

New member
לא יודע מה הם מוכרים שם היום,

במרץ 2000 קניתי שם את המכשיר של Sansui ב 200$ כשהמכשיר הכי זול עלה בארץ 2,500 ש"ח. אני ממש לא ממליץ על המכשיר הזה - בטח לא היום כשהמכשירים בשוק זולים יותר. אז אם המכשיר שהם מוכרים היום זהה באיכותו לזה שמכרו לפני שנה - תתרחק מהם ! אריה

gilgolan

New member
מישהו מהמשפחה שלי קנה כזה מכשיר

באותה תקופה שנה שעברה והחזיר אותו .. הוא קיבל את הכסף בחזרה. כמוכן גם החזיר טלויזית 21" ב200$ בגלל שבסטריאו שמעו הפרעות. (בשירות הטכני אמרו לו אז תשתמש במונו - אז בשביל מה לקנות טלויזיה בסטריאו ??? - לך תסביר את זה לסקאל)

למעלה