DVD בXP - הלפ!!!

uvdude

New member
DVD בXP - הלפ!!!

אוקי יש לי כונן DVD במחשב והרבה תוכנות לצפיה בDVD: - PowerDVD - Direct DVD - Win DVD - Windows Media Player עכשיו בכל תוכנה שאני לא משתמש יש לי בעיות ואני בטוח שזה בגלל שיש לי XP PRO כי לפני ששידרגתי לא היה לי שום בעיה! הבעיות שאני מדבר עליהם זה או שהסרט מקרטע או שהסאונד בעייתי. והמחשב שלי יכול לעמוד בזה (מעבד 1.5 ג´יגה הרץ. 256 מגה זכרון. כרטיס מסף 32 מגה ג´י-פורס 2) מישהו מכם רואה סרטים באקס.פי בלי בעיות? תעזרו לי!

TheShis

New member
נסה בפורום מחשבים.

לא מזמן קראתי שם הודעה דומה. עד כמה שאני זוכר, הפתרון כלל התקנת patch לדרייבר של כרטיס המסך. בהצלחה!

uvdude

New member
חיפשתי ולא ממש מצאתי

למישהו יש נסיון עם זה?

דרור א

New member
תוריד POWER DVD 4 והכול יסתדר..

כמו כן בודק את הדריברים של כרטיס המסך , שהם מעודכנים לגירסאת XP כמדומני 28.32 ומעלה (לפני היו בעיות עם העברית במאפיני הכרטיס) מאתר NVIDEA. אבל באמת את המשך הדיון תבצע ב פורום מחבשבים כמו PCTIP או HARDWAER ZONE שם הרבה יותר אנשים יוכלו לעזור לך. דרור.

Amiram_e

New member
תגובה

למשתמש ה DVD לי היה את אותו הניסיון. אני משתמש כבר שלוש שנים בכונן DVD עם כרטיס פריסה שמוציא אות לטלויזיה. עד שהתקנתי XP הכל עבד נהדר. 98 / 2000 עובד מעולה. בעבודה עם XP הסרט מקרטע. אני אגיד לך גם מה לבדוק על מנת לאמת את מה שאני אומר. בזמן שהסרט מקרטע, תיכנס ל TASK MANAGER ותיווכח שניצולת ה CPU מגיעה בכל פעם שיש קפיצה ל 100 אחוזים. לא הצלחתי למצוא מה הבעיה, אז פשוט חזרתי ל 98. בסופו של דבר רכשתי מכשיר רגיל. נסה להיכנס לפורום קבוצות הדיון של מיקרוסופט ולשאול, אבל אני כבר אגיד לך מראש שהם לא יודו ב"באג" ואני בטוח שהוא קיים. לדעתי פשוט עדיף להתקין 98 ו XP כהתקנה דואלית. בהצלחה

למעלה