DVD חדש לאוהדי אנג'לינה ג'ולי יוצא היום ב-R1: Beyond Borders (Widescreen Edition) (2003
F freddi New member 23/3/04 #1 DVD חדש לאוהדי אנג'לינה ג'ולי יוצא היום ב-R1: Beyond Borders (Widescreen Edition) (2003
ר רומן ט New member 23/3/04 #2 ויש עליו ביקורת ב-HTF. נו, כבר הזמנת? ואם כבר ביקורות - יש ביקורת על Matrix Revolutions ב-dvdfile. עושה רושם שכצפוי איכות התמונה והסאונד מדהימים, ושלא כצפוי התוספות לא רעות.
ויש עליו ביקורת ב-HTF. נו, כבר הזמנת? ואם כבר ביקורות - יש ביקורת על Matrix Revolutions ב-dvdfile. עושה רושם שכצפוי איכות התמונה והסאונד מדהימים, ושלא כצפוי התוספות לא רעות.
M moog New member 23/3/04 #3 רומן, מאיפה היה להם לבקר את הדיסק? הרי באיזור 1 הוא יוצא רק עוד שבועיים לא?
ר רומן ט New member 23/3/04 #5 בתור אתר מכובד אני מניח שיש להם פריבילגיות. דרך אגב, למרות שהוא יוצא רק עוד שבועיים, העותק שלי כבר מחכה לי ב-dv-depot. חבל רק שאין לי חוץ ממנו שום דבר שנמצא במלאי, אז אני אחכה קצת להוזלת עלויות משלוח..
בתור אתר מכובד אני מניח שיש להם פריבילגיות. דרך אגב, למרות שהוא יוצא רק עוד שבועיים, העותק שלי כבר מחכה לי ב-dv-depot. חבל רק שאין לי חוץ ממנו שום דבר שנמצא במלאי, אז אני אחכה קצת להוזלת עלויות משלוח..
F freddi New member 23/3/04 #7 נכון, הזמנתי ב-DVD SOON, ולמה אתם אומרים שהוא יוצא רק עוד שבועיים?? Release Date: March 23, 2004 .... זה לא היום?
נכון, הזמנתי ב-DVD SOON, ולמה אתם אומרים שהוא יוצא רק עוד שבועיים?? Release Date: March 23, 2004 .... זה לא היום?
F freddi New member 23/3/04 #8 איזה../images/Emo163.gif אני.אתם מתכוונים למטריקס הצלחתם לבלבל אותי.... מה אתם עוברים למאטריקס כשור אני מדבר על אנג'לינה ...לא יפה
איזה../images/Emo163.gif אני.אתם מתכוונים למטריקס הצלחתם לבלבל אותי.... מה אתם עוברים למאטריקס כשור אני מדבר על אנג'לינה ...לא יפה