DVD לאוטו

נחמנית

New member
DVD לאוטו

מחפשת המלצה לDVD נייד שאפשר לחבר באופן יציב למשענת של הכסא בשביל הילדים באוטו. לא יכול להיות אייפד או חיבור ברצועות (ילד עם בעיית ויסות חושי שמקיא אם נוסע יותר מדי או אם מסתכל על משהו לא מיוצב היטב)

אני זוכרת שמישהו או מישהי כאן אמרו שיש להם ואני רוצה לראות אם יהיו הנחות נחמדות על זה בימים הקרובים. תודה

placid1

New member
לא יכולה לעזור חוץ מלומר שמהנסיון

עם הילד שלנו בעל הנטיה ל car sickness, לקרוא או לראות מסכים היה הדבר הכי גרוע בשבילו. רק לשבת באוטו ולהתבונן החוצה (הכי טוב עם חלון שקצת פתוח) או לישון.

נחמנית

New member
תודה על התגובה

נבחר משהו לפי התאמת תקציב וביקורות.

מנסיון, במקרה שלו, לשבת ולהסתכל דרך החלון הכי גרוע. הוא צריך להעסיק את עצמו ולהסיח את דעתו. הכי טוב לצאת כשהוא עייף ושיישן את כל העסק, אבל זה לא תמיד עובד כשצריך לנסוע 4 שעות נגיד. אכן לקרוא זה נורא, מסכים קרובים או זזים זה גם נורא (להתעסק בטלפון או באייפד). כשהמסך מיוצב היטב, במרחק גדול מספיק מהעיניים זה עובד נהדר. שינה לנו את החיים (במובן שיכולנו לצאת לנסיעות של יותר מ-5 דקות)

placid1

New member
בהצלחה. מקוה שגם אצלכם הוא

יגדל מזה. שלי בן 14 ובשנים האחרונות הוא ממש הרבה יותר טוב, אבל עדיין לא יעלה על שום מתקן בלונה פארק גם אם תשלמי לו וכשעולים על סירה הוא (ואבא שלו) תמיד ירוק ונורא סובל.....

נחמנית

New member
תודה

אין ספק שעם השנים יש שיפור. החוויה הכי גרועה (שלא ברור איך לא חזינו) היתה טיסה קצרצרה במטוס קטנטן לצורך הגעה לאי קטן ומלא דובים לשהיה בסירת דיג מול דובי הגריזלי שאוכלים סלמון באלסקה. למרות שדובר בחוויה טראומטית, הוא הודה בעצמו שהיה שווה את זה.

למעלה