DVD של "באפי" בארץ
לכל חברי הפורום, אני עובדת כרגע על עצומה שמבקשת להוציא את הדיוידי של "באפי, קוטלת הערפדים" בארץ, כמו שהבטיחו מספר פעמים. העצומה תפנה לגלובוס יונייטד, לגברת סלעית דוד. אני מצפה שכולכם תחתמו ותפרסמו את העצומה בכדי שעוד יחתמו עליה. כבר כמה שנים שגלובוס יונייטד מבטיחים להוציא את באפי על גבי דיוידי והם לא עושים זאת מכל מיני סיבות ואני מאמינה שלא מספקות (אותנו לפחות).
לדוגמא, אני זוכרת הבטחה בכתב שחור על גבי לבן מתוך פנאי פלוס או רייטינג - שם המנכ"לית של גלובוס יונייטד הבטיחה להוציא את "באפי" על דיוידי במהלך שנת 2006...
חבר'ה 2006 הולכת ומסתיימת לה ובינתיים אין "באפי".. חבר שלי דיבר עם סלעית דוד לפני כמה ימים והיא אמרה לו שכן היתה תכנית וביטלו אותה, אבל יש עוד תקווה!
אני זוכרת שבמסיבאפי האחרונה מילאנו עצומה להוצאת דיוידי של באפי בארץ, אבל לא שמעתי שום שינוי בינתיים. נראה איך זה יתפתח - וכמובן שאני לא יכולה לשבת בשקט
חחחחח אז בבקשה מכולכם, עד שאני יעלה את העצומה וגם במקביל אני מבקשת מכולם לשלוח אי-מיילים ובקשות ואפילו דרך טלפון בנוגע ל"באפי" על דיוידי! חייבים לשגע אותם, ללחוץ עליהם ולהראות להם שיש קהילה חזקה ומבוססת שמעוניינת בכך!
כתובת לשליחה תשובות מגיעות בתוך יום, בבקשה ממכם תעזרו
לכל חברי הפורום, אני עובדת כרגע על עצומה שמבקשת להוציא את הדיוידי של "באפי, קוטלת הערפדים" בארץ, כמו שהבטיחו מספר פעמים. העצומה תפנה לגלובוס יונייטד, לגברת סלעית דוד. אני מצפה שכולכם תחתמו ותפרסמו את העצומה בכדי שעוד יחתמו עליה. כבר כמה שנים שגלובוס יונייטד מבטיחים להוציא את באפי על גבי דיוידי והם לא עושים זאת מכל מיני סיבות ואני מאמינה שלא מספקות (אותנו לפחות).