DVD של הספייס גירלס

BENDA24

New member
DVD של הספייס גירלס

טוב חברים,אז ככה.אתמול התקשרתי לחברת 19 MANAGEMENT,החברה של סיימון פולר אמרגנם של הספייס גירלס כדי לברר פרטים על הדיוידי. לצערי הרב לא הצלחתי להוציא שום פיסת מידע. המזכירה החביבה אמרה לי שכרגע היא לא יכולה לתת לי שום אינפורמציה על הדיוידי. אמרתי לה שאני לא רוצה שתגיד לי אפילו מתי הוא יוצא אלא שרק תאשר לי אם הוא מתוכנן ליציאה או לא אך לצערי היא אמרה שכרגע,היא לא יכולה לתת שום אינפורמציה לגבי הנושא. א ני מבטיח להמשיך ולברר בכול מקום אפשרי ולעדכן כאן בהמשך.

britmel

New member
|תודה | כפרההה :)

אני חושבת שהוא בטח יצא עוד כמה חודשים.. כי הם צריכים להחליט באיזה הופעה וכל זה ואיזה קטעים לשים בבונוסים:)

jo83

New member
היי 21/7/08

ואת יודעת אם יש משהו חדש עליהן??? לפי מה שאני יודע על הדי וי די הוא צולם בניו יורק והוא אמור לצאת ב 21/7/08

actimel

New member
חופשי עוד המון זמן...

אפשר לחשוב שזה לוקח פחות או יותר חצי שנה לערוך אותו ולהוציא לחנויות, איזו איטיות שיווו

jo83

New member
תיקון

הדיסק יוצא באנגליה ב 4/7/08 נקווה שה די וי די יכיל את כל ההופעה במלואה

britmel

New member
אהה תודה זה עדיין עוד הרבה זמן חחח :)

רק שזה יגיע בבקשה לארץ שבוע אחר"כ ליומולדת שלי

jo83

New member
לארץ..

זה בטוח לא יגיע אבל אפשר לרכוש אותו באינטרנט...

britmel

New member
אהה נכון... כי אנחנו ארץ כזאת נידחת..../images/Emo10.gif

או שאפשר להזמין גם דרך טאוור רקורדס או חנויות מוזיקה אחרות.. :) או פשוט לטוס לחו"ל ולקנות....
ׁ

BENDA24

New member
זה לא נכון כול ההופעות צולמו.

כול ההופעות שלהן צולמו בוידיאו,אני יודע את זה כי אני הייתי בהופעה במדריד,והיא צולמה ראיתי את כול הצלמים. מעבר לזה,תראו ביוטיוב,כמעט בכול קליפ מכול הופעה שלהן,יש צלמי וידיאו. וחוץ מזה שהם גם צולמו והראו אותן על גבי המסכים בהופעות עצמן....אז יש הרבה תיעודים...רק נקווה שיהיה משהו מהר!! :)

Tam1r

New member
להזכיר לך, ידידי. היו מסכים - זה למה היו...

...צלמים. לא היו מצלמות רחפות וכאלה שיש לצילומים מקצועיים שמופצים.

BENDA24

New member
לא חמוד.....כנסו..

היו צלמים,שצילמו על גבי דיוידי. אני יודע את זה כי כשלושת הצלמים צילמו את ההופעה שהייתי בה במדריד בשורה הראשונה,שום צילום שלהם לא הופיע על המסכים. מעבר לזה,ג'רי סיפרה לפני חודש בתוכנית TNF (תוכנית שג'רי התארחה בה והקהל שואל שאלות) לחברה שלי מאנגליה,שיש לה בבית 3 עותקים משלוש הופעות שלהן,ושהיא והבנות צריכות לדבר על זה ויכול להיות שהם יוציאו.זה היה הרבה אחרי ההודעה הרישמית באתר,שההנהלה כתבה...לא הבנות. זה עוד הוכחה שיש תיעוד מוקלט.

Tam1r

New member
יש תיעוד, לא הקלטה לשידור.

וראיתי 12 הופעות אני יודע על מה אתה מדבר.

למעלה