DVD שמתאים גם בארה"ב וגם בארץ ?

irisgh

New member
DVD שמתאים גם בארה"ב וגם בארץ ?

הי. אנחנו רוצים לקנות DVD. (למכר את הילד הגדול לסרטים, שייתן לי קצת חופש כשאני צריכה לטפל בקטן
. השאלה היא איך מוצאים DVD שיתאים גם פה, בארה"ב, וגם אח"כ, כשנחזור לארץ? הבנתי שיש שתי בעיות. ראשית, כמובן ה volt 220/110, ושנית, יש zones שונים ל DVD. את זה לא הבנתי. האם יש בסביבת סן דייגו / LA, אזור הדומה ל lower east side ב NYC, בו אפשר לקנות מוצרים שמתאימים לארץ ?

משהילי

New member
יש ויש, אלא ש...

החצי השני של-משה- הוא היותר מבין בעניינים האלה מביננו, לכן אבקש שיפרט לך על ה DVD שאנחנו רכשנו. בדיוק מתאים לצרכיכם. מה שאני כן יודעת כרגע זה, שרכשנו DVD של SAMPO, והוא קורא גם תקליטורים של ארה"ב וגם של ישראל (כבר ניסינו - ועבד!), והמחיר היה ממש לא יקר (אגב, רכשנו מ-EBAY - אנסה לצרף קישור לאתר).

לא פטור ממכס../images/Emo10.gif

מסיבה עלומה וכנראה לא ממש עניינית די וי די הוא אחד המכשירים שאינם מוכרים כפטורי מס לתושבים חוזרים, אז אם אתם לא רוצים להסתכן בהברחות למינהן, ובהתחשב בעובדה שכל הזמן יוצאים דגמים מתקדמים יותר, עדיף לקנות די וי די מדגם פשוט וזול כאן. אנחנו קנינו את שלנו, של JVC מתצוגה בבסט ביי ושילמנו עליו 60 דולר בלבד.

the other 99

New member
zone free DVD

קישור לאתר בו תוכלי למצוא. לא יכול להעיד על אמינות או מכשיר מומלץ כי עוד לא קנינו.

G a l i 11

New member
dvd

אנחנו רכשנו multi zone של פיליפס דרך bestbuy.com ב-99$ המשלוח בחינם ובינתיים הוא על הכיפק. מתאים גם ל-cd ישראלים (בדקנו).

משהילי

New member
dvd

יש כמה אפשרויות. האפשרות הכי טובה שאני מצאתי היא חברה שניקראת sampo מייצרת די וי די עם חשמל 110/220 ועם שיטת שידור שמתאימה גם לאמריקה וגם לישראל ויותר טוב מזה אפשר לשפצר אותו שגם יקרא די וי די מכל איזור שהוא בעולם. (1-6) אפשר להשיג אותו באינטרנט מאנשים שיודעים לעשות את השיפצור. אנחנו רכשנו דגם 611. אבל גם דגם 612 מתאים. אם תרצו יותר פרטים תוכלו לשלוח לנו מסר ונשמח לעזור.

Immigrant

New member
I wouldn't use this site...way too

expensive. You can get a great Pioneer machine for about $150, both Multi-system and Multi Zone....check www.newkunst.com

למעלה