dvd profile - רשימת סרטים קטנה

gil_35

New member
dvd profile - רשימת סרטים קטנה

הורדתי את התוכנה והתחלתי לעבוד איתה והפסקתי !! הסרט הראשון שנסיתי לא היה ברשימה כך השני והשלישי והרביעי !! באמת ! איזו תוכנה זאת? התחלתי בסרטי THE DISCOVERERES - IMAX אין! THE LIVING SEA המפורסם - אין ! WORLDS ROLLER COASTER THRILLS 3D אין ! STORMCHASERS אין ! DOLPHINS ( היה מעומד לאוסקר) המפורסם - אין! וכך הלאה ! גיל.

TheShis

New member
הם בהחלט ברשימה - הנה:

מצ"ב את מספרי ה-UPC המתאימים (ככלל, עדיף להכניס את הסרטים לרשימה עפ"י ה-UPC שלהם היות וזה הכי מדוייק). The Discoverers - 1438191212 The Living Sea - 1438191202 World´s Greatest Roller Coaster Thrills 3D - 1438143842 Stormchasers - 1438191172 Dolphins - 1438198892 את "Dolphins" ראיתי בתיאתרון IMAX בהולנד ואני מאוד רוצה לרכוש אותו, אבל אני חושש שהמעבר למסך קצת יותר קטן מ-IMAX יגרום לאבדן האפקט (למרות שמדובר בסרט נפלא).

gil_35

New member
פעם שניה הורדתי פעם שלישית

התקנתי ובכל הפעמים לא מופיעים שמות הסרטים וכן בהקלדה של ה UPC התוכנה כותבת UNKNOWN דוגמא THE LIVING SEA מצורפת למטה( אין ברשימה) גיל.

TheShis

New member
אז ככה:

הגרסא של התוכנה שמותקנת אצלך זקוקה לעדכון. מספר הכותרים כיום עומד על 66479 (לעומת פחות מ-50000 בגרסא שלך). לך לתפריט Online, ובצע את כל העדכונים הקיימים שם. אז חזור על תהליך הכנסת הסרטים. כעת הם יופיעו ברשימה.

Soak

New member
כמו כן

כשאתה מחפש שם של סרט, השמט את המילה - THE (בדר"כ מופיעה אחרי השם)

ignoreland

New member
האוסף

אני מברכת את עצמי על התרחבות האוסף.

gil_35

New member
חסומה לי הגישה בONLINE ל:

REFRESH DVD FROM IVS ו ADD DVD REFRESH TO PENDING DOWNLOADS אני מניח שמשם אני צריך לעדכן. יש לך מושג למה חסומה הגישה? גיל.

TheShis

New member
היא לא חסומה.

בחר באופציות הבאות: Refresh online profile list Refresh updated pricelist Update tables from IVS ולבסוף - Refresh updated profiles from IVS זה אמור לעבוד. בהצלחה!

TheShis

New member
זו תוכנה מאוד נחמדה (וממכרת...)

אליה אתה מכניס את רשימת הסרטים שברשותך, סרטים שהזמנת וסרטים שתרצה אולי להזמין בעתיד. התוכנה מאנדקסת את הסרטים ובאמצעות ממשק גראפי מאוד נוח ונחמד מאפשרת לך להוסיף הערות על כל סרט וסרט. עבור כל סרט מופיעים כל הפרטים אודותיו, כולל צילום של העטיפה, פירוט התמונה, פסקול, תוספות, איזור, שחקנים, בימאי, אולפנים וכולי. בקיצור - תוכנת חובה לכל מי שאוהב לאסוף DVDים.

The Exorcist

New member
כמעט כל הסרטים שלי קיימים שם

אבל התוכנה ממש לא יציבה... אני מנסה כבר רבע שעה לסגור אותה וזה לא נותן לי (בכוח אני לא הולך לעשות את זה) תוכנה מאוד נחמדה, חסרים כמה דברים קטנים, אבל מאוד טובה!

למעלה