DVD אילו DVD יצאו לצ'ילי פפרז חוץ מOFF THE MAP?
V Vdrums New member 27/12/03 #3 לא יודע שמות אבל בטוח שיש עוד. אני ראיתי בסופר זאוס שני DVD שלהם.........
S SubwayToVenus New member 27/12/03 #4 DVD's יצאו עוד 3: Funky Monks What Hits!? Live at Salne (יצא רק עכשיו וקשה למצוא אותו בארץ)
ג גיל מ New member 27/12/03 #5 תודה... off the map - יש לי קיבלתי ליומהולדת 14 funky monks - זה על איך הם הקליטו את BSSM, נכון? אין לי את זה what hits - מה זה הDVD הזה יש לי רק את האלבום עצמו - מה יש בתוך הDVD? live at salne - אני יוריד מהאינטרנט (כי עדיין אין בארץ)
תודה... off the map - יש לי קיבלתי ליומהולדת 14 funky monks - זה על איך הם הקליטו את BSSM, נכון? אין לי את זה what hits - מה זה הDVD הזה יש לי רק את האלבום עצמו - מה יש בתוך הDVD? live at salne - אני יוריד מהאינטרנט (כי עדיין אין בארץ)
L lollapalooza New member 27/12/03 #6 היי- אני אתעלם מהמשפט האחרון, הפעם. אנחנו ילדים טובים ולא מורידים מהאינטרנט, זוכרים
S SubwayToVenus New member 27/12/03 #7 What Hits!? יש שם בערך את השירים מהדיסק עם כל הקליפים שלהם וקטעי קישור לפעמים יש גם קצת הופעה חיה בסוף
What Hits!? יש שם בערך את השירים מהדיסק עם כל הקליפים שלהם וקטעי קישור לפעמים יש גם קצת הופעה חיה בסוף
ג גברת פלפלת האחת New member 29/12/03 #8 ויש גם את רוק יור סוקס אוף אבל בגלל שיש לי די וי די ענתיקה אני לא מצליחה לראות אותו.. זה קופץ...
ס סבתא ברידג New member 30/12/03 #10 זה לא רשמי שלהם... זה מישהו עשה עליהם... הם לא אישרו אם מה שיש שם זה בכלל נכון וכאלה.. ואת לא מפסידה הרבה.. זה די שטויות.....
זה לא רשמי שלהם... זה מישהו עשה עליהם... הם לא אישרו אם מה שיש שם זה בכלל נכון וכאלה.. ואת לא מפסידה הרבה.. זה די שטויות.....
א אורי8881 New member 29/12/03 #9 יש להם DVD חדש אני לא בידיוק יודע איך קוראים לו אבל יש בו להיטים יפים לאלה ומגניבים