DVD

DVD

מישהו יכול לפרט לי איזה DVD יש לפינר פלויד - הכל כולל הכל!!! אני רוצה לקנות כמה (PULS יש?)

flowerboy69

New member
ישנם...

הסרט החומה והסרט live at pompii ויש את הסרט making of the dark side ויש את the pink floyd and syd barrett story פולס אמור לצאת ב 12.12 יש גם את ההופעה של החומה בברלין ואת in the flash אבל שניהם הופעות של ווטרס ללא הפלויד. וכמובן את הדיוידי של הלייב 8 עם האיחוד...

יש עוד DVD נוספים חוץ ממה שרשמת

שבראשם הדבר המעניין הבא. הוצאה חדשה לחלוטין. אני מזהיר, הזוי ברמות קשות

flowerboy69

New member
ברור שיש

ויש לי אותם רק שהם לא משמעותיים או לא חוקיים... את זה באמת שכחתי.66-67 שכולל קטעים מתוך הסרט tonight let's all make love in london וגם את הפלויד עם סיד...

Shakty

New member
לא היית קורא ל KQED לא משמעותי

וכמו כן לPATHE REELS או להופעות הטלוייזיוניות שלהם מסוף שנות השישים - כולם יצאו ב DVD אמנם לא חוקי אבל חובה לראות

יאללה נכין עצומה!

למען הוצאת אנתולוגיית DVD של כל הקטעים המצולמים הנדירים האלו - ויש כידוע הרבה מאוד - כדי שסוף סוף אפשר יהיה לראות אותם באופן חוקי, ובאיכות סבירה. נו, שוין, מותר לחלום |zzz|

Shakty

New member
אני לא נלחם בטחנות רוח - מעניין לי

את השמאלית אם זה חוקי או לא - :) אם הנהלת הפליוד והפליודים בעצמם לא מעונינים בתמלוגים (ע"ע לא מוציאים בצורה רשמית) אני אשיג את זה ללא תמלוגים. ובאיכות לא פחות טובה - במקרים כמו PATHE REELS או KQED...

העניין הוא לא אם אתה יכול להשיג את

זה או לא - אלא האם הציבור בכללותו יכול להשיג את זה, בקלות, בנוחות, ומבלי לעבור את החוק. יש כמה אנשים שזה בכ"ז חשוב להם - וגם האיכות (אותה אפשר לשפר בהרבה, ברבים מהסרטונים הללו) + מארז עם חוברת הסברים וקרדיטים. לו זה היה זמין, הייתי מעדיפה את זה בהרבה על פני "הורדות" - אבל בסיפור הזה כבר היינו....

Shakty

New member
ראית את אוסף הדיסקים שלי - הדבר

האחרון שאפשר להאשים אותי הוא חוסר תמיכה בתעשיית המוסיקה. אבל יש סדר עדיפות - קודם כל לראות ולשמוע את החומרים עחר כך לשפר את הקיים - ביום שהם ייצאו רשמית אני הראשון שאשמין אותם (אולי FLOWERBOY יקדים אותי :) ) אבל בינתיים... חוץ מזה מי דיבר על הורדות - ברשת בדרך כלל האיכות היא נמוכה - אני מדבר על כל רותן חברות כמו HARVESTED ודומיה שעושות קודש בשימור החומרים האלו והפצתם. ברור שיותר קשה להשיג את זה מללכת לחנות הדיסקים הקרובה ולקנות את זה - אבל זה גם הופך את זה ליותר רומנטי ואקזוטי.

או אליטיסטי?

דהיינו "יש לי משהו שאין לכם"? ועוד ממקורות עלומים שהס מלהזכירם? האם מכאן האקזוטיקה? (אני לא מאשימה אותך, כמובן, אני מדברת על התופעה). אני דמוקרטית מטבעי, ולכן חושבת שאמנות צריכה להיות נגישה לכלל הציבור, בצורה שווה - ושווה לכל נפש, היינו, זולה. החומרים המצולמים עליהם אנו מדברים צריכים להיות זמינים בחנות השכונתית, מבחינתי, תוך שמירה על התמלוגים למי שמגיע להם, הקרדיטים למי שמגיע לו קרדיט וכד'. אני לא חושבת שהם צריכים להיות נחלתם של יודעי ח"ן בלבד.

Shakty

New member
אני פשיסט מטבעי :)

לא אכפת לי שזה יהיה זמין גם במכולת (ראי ערך דילן וסטראק בקס) זה לא מוריד מערך המוסיקה. אבל זה לא מונע ממני את המאמץ להיכנס למעגל יודעי הח"ן כדי שאוכל להנות מהחומרים מתי שאני רוצה ולא מתי שכמה מנהלים תאבי בצע יחליטו בשבילי.

וזה בדיוק מדגים איך

אנרכיה ופגיעה בשלטון החוק מביאים לא לדמוקרטיה עממית, כפי שטוענים האנרכיסטים, אלא לקיטוב מעמדי - על בסיס נגישות למידע - שהוא גרוע בהרבה, במצבים מסויימים, מהקיטוב שהוא תוצאת מדיניות השוק החופשי (קפיטליזם) במדינות הרווחה המפותחות. וזו היתה פינת הפלצנות של ציףציף להיום.

Shakty

New member
אני חושב שהמהומות האחרונות בצרפת

מערערות את כל הבסיס לענה שלך - היא אולי הייתה נכונה בעידן הפרה-אינטרנט ופרה-סלולרי. הכללים היום שווים - המידע נגיש לכולם (אפילו בכפרים נידחים באפריקה יש תקשורת סלולרית וחיבור אינטרנט) - לראייה השלטונות בצרפת נאלצים להתמודד עם המהומות רק עם כוח משטרתי כי אין הנהגה ריכוזית לאנרכיה, הביזוריות שמספקת רשת האינטרנט והסלולרי הופכת אותם לכלים משמעותים מאוד במאבק נגד אותם אליטות שמנסות להחזיק את המידע כרכוש. דווקא בארה"ב הם הצליחו טוב לשמור על האליטות- בגלל שיטת החינוך הפרטית - מי שלא הולך לאחד מהקולג'ים של ליגת הקיסוס (IVY LEAGUE) אין ממש סיכוי להיכנס למעגלי הכוח. אותם קולג'ים שומרים בקנאות על אתניות הומוגנית ככל האפשר (WASP) עם עלה תאנה בדמות מלגות לMINORITIES. זו הייתה ההשלמה שלי לפינת הפלצנות :)

טעות חמורה בידך ! ../images/Emo13.gif

אחד החששות הגדולים ביותר של הדמוקרטיה המערבית היא קיטוב עקב אי-נגישות למידע, דהיינו האינטרנט (ובמידה פחותה, הסלולר). מסיבה זו יש מאמץ מאסיבי - הן של מדינות בפני עצמן והן של התארגנויות אזוריות (האיחוד האירופי) או בינ"ל (האו"ם), להנגיש (לתת נגישות) לאינטרנט לאוכלוסיות חלשות, גם ע"י העדפה מתקנת. זוכר את ה"מחשב לכל ילד" של ביביהו? (לגמרי במקרה, זהו נושא שאני עוסקת בו מקצועית, כך שיש לי טונות מידע עליו). הפער במידע קיים אף קיים - והוא הולך ומתרחב, במקומות מסויימים. דווקא בישראל המצב פחות בעייתי, כי שיעור מחזיקי הסלולר והאינטרנט בארץ הוא מהגבוהים בעולם. אשר למהומות בצרפת, אין ביניהן לבין אנרכיה שום דבר. אני התכוונתי לאנרכיה אידאולוגית (שהיא בהגדרתה לא-אלימה!) ולא למהומות העכשוויות, שהן ודומותיהן בעבר פרצו על רקע פערים כלכליים וחברתיים (לא רק בצרפת, כמובן. ר' ארה"ב בשנות השישים והשבעים, ואנגליה באמצע שנות השבעים ותחילת שנות השמונים, לדוגמא). המונח "אנרכיה" נלקח ע"י התקשורת בהשאלה למהומות כאלו, בעבר הרחוק, וכמדומני שהיום לא משתמשים בזה בכלל. וסתם אגב, לרשויות הבטחון במדינות המערב ניתנות סמכויות הולכות ומתרחבות לפקח גם על הסלולר והאינטרנט, בדיוק מתוך החשש הזה שאמצעים אלו ינוצלו לרעה ע"י גורמים אלימים כאלו ואחרים. יש בכך מן ההגיון, מצד אחד, וחשש גדול לפגיעה ביסודות הדמוקרטיה, מצד אחר. אבל זו כבר אופרה אחרת.

Shakty

New member
ברור שמהומות בצרפת הן על רקע

סוציו-אקונומי ולא אנרכיה רעונית - אבל הפרקטיקה פה שונה - אין להם מנהיג או הנהגה וארגון המהומות נעשה על ידי שימוש בסלולרי ואינטרנט - בגלל זה השתמשתי במהומות הללו כדוגמה. ודווקא המפשט הראשון שלך הוא השוגי ביותר (אני עובד בתחום כך שגם לי יש קצת מידע :) ) בואי נתחיל מהגוף שמפקח על האינטרנט ה ICANN - אמריקאי טהור שכל ההחלטות שלו כפופות להחלטות הקואופרטיבית של קברניטי המשק האמריקאי (מיקרוסופט בראשן) שאלת את עצמך פעם למה במדינה דוברת עברית צריך להקיש שמות מתחם (דומיין) באנגלית - כלומר למה אני לא יכול לתקתק ווו.תפוז.קו.איל למשל ? היכולת הטכנולוגית קיימת - זה רק עניין של החלטה, וניחא עברית שזו שפה זניחה לחלוטין מבחינה סטטיסטית - מה עם סינית, ערבית ושאר השפות שלא משתמשות באותיות לטיניות ? יש עוד אין ספור החלטות שה ICANN קיבל שמעדיפות את העולם המערבי או יותר נכון היום החלוקה היא נכונה יותר במחינת המיספרה - אז את ההמיספרה הצפונית על פני הדרומית. ואגב - המחשב לכל ילד היה עוד אחד מהספינים של השקרן הפתולוגי הזה - עד היום קיבלו כמה עשרות בודדות של תלמידים מחשבים שהתקבלו מתרומות...

ולמרות המשקל הגדול של ארה"ב

בטכנולוגיית התקשורת, עדיין נכון מה שכתבתי: מאמצי ההנגשה קיימים. זכור גם שמדובר במצב דינמי, לא סטטי. היינו המצב כיום לא יהיה המצב מחר. בדוק מה האיחוד האירופי (שאינו אוהד גדול של מיקרוסופט) עושה בעניין, למשל.

Shakty

New member
בדיוק על מה שדיברנו - פסגת תוניס

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170095,00.html

אם את כל הדיסקים שלי הייתי משיג

בדרך חוקית היו לי מעט מאוד דיסקים ולא בגלל קמצנות אלא פשוט בגלל שאין לי יותר מידי כסף להוציא חוצמזה אני חושב שאפשר להוריד קצת את המחירים של הדסיקים אם רוצים שלא ייורידו אותם. זה לא הגיוני לקנות דיסק לא חדש במיוחד ב80-90 ש"ח אבל בכל זאת פה ושם אני קונה דיסק מקורי אפילו אם יש לי אותו צרוב. אין הבדל משמעותי באיכות אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לאיזה דיסק או שניים של כמה להקות

flowerboy69

New member
דיברתי על דברים רשמיים

יש הרבה דברים אחרים שזה כבר סיפור אחר

למעלה