DVD

stavoonia

New member
DVD

יש לכם את העונות בדיוידי? פרטו, נמקו והדגימו
לי יש את כל העונות, קיבלתי מדודתי, (שגם התמכרה, בעקבותי, אגב) את כל העונות לבתמצווה ^_^

שלי בדרך מארה"ב... ../images/Emo132.gif

לכבוד היומולדת האחרון, נשברתי ודרשתי מתנה משותפת מהגבר ומההורים... אז העונה ה-6 נקנתה בארץ באופן סמלי, ו1-5 מפלסות את דרכן ברגעים אלה. מצד שני, LemonLyman "התחויב" לשלוח לי גלידה ליומולדת ולא עמד במילתו.

למי יש את כל העונות ב-DVD ??

לי ולי ! לי ולי ! איזה כיף- הגיעו היום מארה"ב, חדשות דנדשות, עובדות כמו גדולות ועם כל התוספות. עכשיו סיימתי לראות את הפיילוט, איזה אושר ! כל האנשים בתור בדואר הסתכלו עלי כמו על מפגרת, חברה שבדיוק הייתה אצלי בבית צחקה עלי חצי שעה ואני לא הפסקתי להתלהב מעצמי... ממש מוזר לראות את מרטין שין צעיר נורא, את CJ עם תסרוקת נוראית (בעצם, קצת כמו עכשיו) ומשהו בטווח בין תמימות ושנינות מופלאה. איזה פרק מעולה, עם כ"כ הרבה רגעים נפלאים.

stavoonia

New member
לי יש את כל העונות ב-DVD!!! וגם...

נכון שזה פשוט נפלא לראות את כל העונות מסודרות יפה-יפה על המדף? איייייייייי איזה אושר!!!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי חלק מהעונות

1-3 ואת 6 (הבאסה היא שאת 1 קניתי ממש בהתחלה כשהיא נמכרה בארץ, וזו היתה הוצאה ב-2 חלקים שלא תואמת למארזים שיצאו מהעונה השניה ואילך... רק בהמשך הוציאו גם את העונה הראשונה עם עטיפה תואמת בעברית. לא שזה נורא, אבל על המדף זה לא נראה יפה...) את עונות 4 ו-5 הקלטתי מערוץ 2 ואני מסתפקת בהקלטות בשלב זה. לא מן הנמנע שאני אקנה אותן מתישהו, אבל כרגע המצב הפיננסי שלי בשפל דיי רציני, כך שאני אפילו לא מרשה לעצמי לחשוב בכיוון...

למעלה