Dylan & The Dead

Yanchu

New member
Dylan & The Dead

קבלו קישור למאמר בפורום שכן של garcia על Dylan & The Dead. מומלץ. למרות שאני מחבב מעט יותר את The Band מאשר הדד, עדיין אני רואה באלבום ההופעה שהם הוציאו כאחד האלבומים המוצלחים ביותר שלו, ואני נהנה מכל רגע.

Chocoholic

New member
כפי שנכתב באחת התגובות שם

זה אלבום בינוני למדי שאינו משקף את מה שהלהקה הזו ודילן יכולים ליצור. זו לפחות דעתם של רבים אבל נחמד לדעת שיש כאלה שחושבים אחרת... בכ"ז הוא נמכר בכמויות לא מבוטלות, וזה דווקא אחד האלבומים שקל למצוא בחנויות, ביחד עם Blonde On Blonde או Blood On The Tracks , למשל. אני לא אומר שהוא רע, הוא פשוט לא עושה מספיק טוב את ה"עבודה".

garcia

New member
it's better than nothing

זה מה שאני חושב על האלבום הזה. לא מבריק במיוחד אבל גם לא שונה מאלבומי ההופעה שדילן הוציא לפני זה עם הלהקה או Real Love. מכיוון שמסע ההופעות הזה עם הדד היה קצר ויכול להיות שאם הוא היה יותר ארוך אז השירים היו נשמעים יותר טוב. השירים שמופיעים באלבום הזה נוגנו פעם-פעמיים ולכן גם ככה הם נשמעים. צריך לזכור שגם הדד הם להקת ג'ם, דילן הוא לא והתוצאה היתה בליל של ביצה מקושקשת לחביתה - לא לכאן ולא לכאן. עדיין לא יצאה גירסה מחודשת לאלבום הזה ואני מאמין שבגירסת ה-reissue גם יעבדו על איכות הסאונד ויוסיפו עוד קטעים, ככה שאולי נקבל מוצר יותר טוב.

yos mar1

New member
אני ממש מתקשה להשלים עם האמירה

שהאלבום אינו שונה מאלבומי הופעה אחרים של דילן . לדעתי גם Before The Flood עם הלהקה הוא אלבום הרבה יותר מוצלח . דילן נשמע שם מאוד משוחרר ונהנה מכל רגע . גם אלבומי ההופעה ששוחרו בשנים האחרונות (סדרת הבוטלגים) טובים לאין שיעור מההופעה עם הדד . אני משוכנע שהסיבוב עם הדד היה מצוין אבל עקב האכילס של התקליט היה ,לדעתי, בעיקר בבחירת השירים ובכמות השירים .

למעלה