E קזנובה פורש
הסיפור העצוב...

E קזנובה פורש../images/Emo70.gif הסיפור העצוב... ../images/Emo10.gif

הייתם מאמינים שזה הוא בתמונה? אמנם לא משתווה למשיח אבל...
E קזנובה הוא החייקן או איך שהוא מתייחס לעצמו "אמן המחווה" הגדול והמצליח ביותר בעולם
כאמו יש את נאבי (Navi) ואדוארד מוס (הידוע לשמצה). אבל אמן מחווה או חקיין תקראו לזה איך שתרצו, הוא הכפיל האולטימטיבי הרישמי של מייקל ג'קסון
מייקל: "זה כמו להביט במראה..." אמר עליו מייקל באחת הפעמים. E קזנובה שהופיע ברחבי העולם מארה"ב, אירופה, ואף אסיה כבר מעל עשור ידוע בהופעותיו המושקעות. את "תפקיד חייו" כאמור קיבל ממייקל כאשר ביקש ממנו לשחק אותו (את מייקל) בחלקים מסויימים של הקליפ והלהיט המפורסם who is it. מייקל שהיה עסוק באותה תקופה לא יכל להשאר להשלים את הצילומים של הקליפ, והחצי האחרון של הוידאו קליפ זהו לא אחר מאשר קזנובה. (הקטע בהליקופטר למשל) קזנובה אף הופיע בתכנית PUNKD של אשטון קוצ'ר בMTV כאשר הוא "עבד" על הזמר פרנקי ג'י שהוא מייקל ג'קסון. הוא אף הוזמן ב 8 וב-9 למרץ 2007...השנה... להופיע במסיבת הVIP שנערכה לכבוד מייקל והמעריצים ביפן, זאת הייתה הפעם הראשונה שמייקל ראה את קזנובה מופיע כעצמו. (חח הכוונה למייקל כן?) קזנובה שהחל להופיע במלון\קזינו היוקרתי והמפורסם של לאס וגאס "אלדין" והפך למופע בין המצליחים של וגאס בזכות בקשתו- הוכרז רשמית ע"י ראש העיר של לאס וגאס שה25 לאוקטובר יהיה היום הרישמי של מייקל ג'קסון בלאס וגאס! (התאריך נבחר כי ב25 לאוקטובר 2003 קזנובה הציג למייקל מעין תואר או פרס או וואטאבר שנקרא "המפתח של לאס וגאס). בספטמבר 2001 VHI שידר סרט תיעודי על חיי הבמה של קזנובה כמייקל ג'קסון וכמו הן את הפאן של חייו האישיים. E קזנובה: "אני לא חקיין, אני 'אמן מחווה'. אני לא הולך ברחוב על בסיס יומיומי ומנסה לשטות באנשים שאני מייקל ג'קסון. זה המקצוע שלי." כמו כן הוא זכה מקום ראשון בתחרות של MGM של חקיינים שדומים לסלבריטי. לאחר יפן באוקטובר, קזנובה שב לוגאס והמשיך להופיע כאחד המופעים המצליחים של וגאס. עד שסוף חודש שעבר הוא הודיע שהוא נאלץ לפרוש עקב מחלה סופנית (לא של רקע מיני או במילים אחרות לא איידס). הוא ישלים את תכנית ההופעות שלו עד ספטמבר ואך יאלץ לפרוש ע"פ בקשת הרופא שלו, לדבריו. "כל מה שאי פעם רציתי זה להמשיך ליצור את הקסם ולהגן על היושר של האוצר הבינלאומי שלנו, השריד האחרון של גדולי הריקוד והשירה, חברי מייקל ג'קסון." ואני אומרת: עצוב!!
מאחלת לו החלמה מהירה. [אתם יכולים לראות אוסף קצר של קטעים מהופעות של E קזנובה בלינק המצורף.]

abigaillovesmj

New member
זה כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

הוא באמת הכי טוב בתחום של חקייני מייקל או אומני מחווה. אני מקווה שהוא יחלים ויוכל לחזור להופיע.

midnightcat

New member
שיחלים באמת../images/Emo10.gifמה זה "סופנית"?

בן כמה הוא בכלל? עכשיו הוא פחות דומה למייקל, כי מייקל השתנה.. ואם כבר כפילים, למי יש מושג מי הבחור בקליפ הזה:

הוא לא פירט על המחלה

אבל הוא אמר שזה מחלה שיש בה סיכון חיים....ואם הוא פורש אז כנראה זה רציני....כנראה סרטן למרות שאני מקווה שלא.

HOT4Umichael

New member
זה מה שטוב

הוא משמר את מה שאנחנו (אני בכל אופן) הכי אוהבים במייקל........ את התקופה ההיא..ש"אי אפשר להחזיר..." מייקל מדנג'רס והיסטורי

HOT4Umichael

New member
פפפפפפאאאקק...הוא כל כך דומה לו

חבל שהוא פורש.. :/ החלמה מהירה ו......כן ירבו כמוהו !!!

DANGEROUS GIRL

New member
וואייי הוא מוכשר!!../images/Emo105.gif

הוא ממש הרים הופעות סטייל מייקל.. לא ידעתי.. וואו הוא ממש מוכשררר וטווווב בזה!! עצוב עליו.. נקווה לטוב בשבילו..

pulpula

New member
מוחי הספקן - בפעם הראשונה שקראתי את זה

לא נתן לי להאמין לכך. חשבתי שזה גימיק או משהו. אבל כבר לא נראה לי כ"כ, אחרי כל הכתבות שפורסמו. בהתחלה חשבתי שסתם מישהו כתב את זה כדי למשוך קהל. בכל מקרה אני מאחלת לו החלמה מהירה מאוד ושיחזור. ההופעה שלו אמנם לא מעניינת לי אתהזרת, כי אני בגדול שונאת חקיינים, אבל הוא בהחלט בחקיין הכיח טוב של מייקל שהיה קיים מאז ומעולם. יצא לי לראות אותו מופיע בקילר ת'רילר ופאק, הוא הכי קרוב שיש! לדעתי אבידה מצערת לעולם המייקליות, ואני מקווה שהוא יחזור.

עצוב :(

אני מאוד מקווה שקזאנובה יתגבר על המחלה ושלא נאבד את האדם המוכשר, היפה והמקסים הזה חלילה.

למעלה