e-SIM emulator solution

Permafrost

Well-known member
מכיוון שאין בדעתי להחליף טלפון "ותיק" בטלפון "חדיש" יותר בזמן הקרוב ולאור הטרחה הכרוכה בחפוש SIM מקומי עת אני נוחת בחו"ל בשעות קטנות של הלילה (תמיד מחפש טיסות מוזלות) - חזרתי להתענין ב- e-SIM emulator solution.

על פי הנטען באתרים דוגמת Android Authority, פתרון כזה עבור SIM יחיד קיים כבר ב- Android 9 וכאשר מדובר ב- Android 10 - נתמך גם פתרון ל- SIM כפול.

ה- Android שלי הוא 10.

טענתי אפליקציה הבודקת תְּאִימוּת של המכשיר שלי עם הפתרון של esim.me (הפתרון היחיד המוכר לי כרגע) והתוצאה היתה אי-תאימות.

התכתבתי עימם והשיבו לי כי ב- Android 10 קיימת חסימה של מערכת ההפעלה מפני כתיבה ל- SIM card (הפתרון שלהם הוא SIM card שלהם פלוס אפליקציה הטוענת לתוכו דינאמית פרופילים מתחלפים של מפעילי רשתות סלולאריות, על פי הצורך).

האם יש למי מכם מידע נוסף בתחום זה, או נסיון עם פתרון ממין זה?

blzvi

Active member
מענין באיזה אפךיקציה לבדיקת תאימות מדובר?
מנין לקחת את זה?

Permafrost

Well-known member
מענין באיזה אפךיקציה לבדיקת תאימות מדובר?
מנין לקחת את זה?
האפליקציה היא play.google.com/store/apps/details?id=esim.me .

ניתן להורידה ולהפעילה לצורך בדיקת תאימותה עם מכשיר Android שאינו תומך באופן מובנה ב- e-SIM ולאחר הבדיקה - להסירה.

הפתרון המלא הוא רכישת writable SIM פיזי מיוחד מהם https://esim.me/ והוא יעבוד בשילוב האפליקציה ויבצע אמולציה של e-SIM בטלפון שאין בו תמיכה מובנית ב- e-SIM.

אם אתה עומד בפני רכישת מכשיר חדש - עדיף לבחור מכשיר המכיל תמיכה מובנית ב- e-SIM וב- NFC.
אלה חשובים יותר מ"השקעה" במכשיר התומך ב- 5G. כיסוי משביע רצון ב- 5G עדיין רחוק מהגשמה...

נערך לאחרונה ב:

G Gabi

Member
שתי נקודות:
1. אם זכרוני לא בוגד בי, המכשיר המצוי בשימושך הוא מתוצרת Xiaomi.
החברה מייצרת את מכשיריה עם מנשק וגרסת תוכנה שעברו שינויים אלו ואחרים בהשוואה ל"אנדרואיד נקי".
במידה וניתן לבצע שימוש בשירות עם Android 10 אך במכשירך הדבר לא מתאפשר, תחילה הייתי מנסה לבצע בירור במרשתת, תוך חיפוש נקודתי למכשירי Xiaomi, אם היעדר התאימות נובע ממגבלה חומרתית כלשהי או שמא מגבלה תוכנתית.
במידה ומדובר במגלה תוכנתית, הרי תוכל להחליף את תוכנת המכשיר ב-ROM אחר, במרשתת יש שפע כאלו וכך גם הסברים כיצד ההליך מבוצע.

2. אציע לך לבחון מוצרים המוצעים בידי חברות תקשורת ישראליות. חברת פלאפון או חברת פרטנר.
מדובר במוצר המציע גישה למרשתת במדינות רבות מאוד בעולם, נפח השימוש הוא רב פעמי ותוקפו עומד ל-3 שנים מרגע הרכישה / הפעלה ראשונית (כתלות בחברה).
בעבר כתבתי בפורום על המוצר של חברת פלאפון, אפשר לבצע חיפוש.
יש לי הכרות אישית עם מספר משתמשים במוצר של חברת פלאפון והם עושים בו שימוש קבע למעלה מ-3 שנים.
השימוש בוצע במדינות רבות בעולם ועד כה לא שמעתי ואף לא תלונה אחת, למעט שימוש בפורטוגל שנתקל בקשיים לסירוגין באוזר מסויים בעיר פורטו (אך בערים אחרות לא הייתה כלל בעיה). באזורים אלו, כאשר חיווי החיבור למרשתת היה 3G או H+ המשתמש נתקל בקשיים בגישה למרשתת, אך כאשר החיווי היה 4G הגישה הייתה תקינה לחלוטין. כך שמחשבתי היא שקושי נבע מתוך איכות פריסת האנטנות של הרשת המקומית.
ביצוע שיחות באמצעות ספק SIP עובד באופן נהדר עם השירות של חברת פלאפון.
יההכרות שלי היא רק עם משתמשים של המוצר של חברת פלאפון כך שאין ברשותי מידע על ניסיון אישי עם המוצר של חברת פרנטר.

על בסיס ניסיון של מכרים אישיים, המוצר של פלאפון נהדר ונח.
אין התעסקות ואין כיתות רגליים במציאת ספק מקומי. אין צורך לחשוש בעת מעבר בין מדינות, למשל, כאשר הטיסה ליעד כוללת עצירת ביניים. המחיר אינו מופקע. ועוד.

פלאפון, Global SIM, קישור:
www.pglobal.co.il
התמקד בהצעות בהן שתוקפן למשך 3 שנים.
לקוחות MAX זכאים לקבל 20% הנחה עבור ההצעות שמחירן 99 ש"ח ו-149 ש"ח (בעמוד יש קישור ייעודי ללקוחות MAX).
אם אינך לקוח MAX, בעת ה-Checkout הזן את קוד הקופון 102030 וכך גם תוכל לקבל 20% הנחה (מבוסס על המידע המופיע בעמוד זה).
לא ידוע לי אם ניתן לקבל 20% שעה שמעוניינים להוסיף נפח גלישה ל-SIM קיים. ייתכן וכדי להיות זכאים להנחה יש צורך לרכוש SIM חדש.

פרטנר, SIM fly, קישור:

למעלה