EAD ויזה חוקית ?

daniela999

New member
EAD ויזה חוקית ?

היי עדי שמי דניאלה ואני בארה"ב עם ויזת תייר. התחתנתי בארה"ב עם בחור ישראלי בעל ויזת E1 מהם התהליכים שעלי לנקוט על מנת לקבל ויזה E1 או E2? מה ההבדל ביניהם? עו"ד מקומי שהתייעצתי איתו אמר שעלי לעשות קודם ויזת EAD האם את יכולה להסביר לי מה זה? אני מתכוונת לנסוע בקרוב לארץ. האם כדאי לי להסדיר את הענינים משם? אודה לך על תשובה מפורטת. בברכה, דניאלה

EAD זה אישור עבודה ולא ויזה

EAD עצמו אינו מהוו אישור כניסה לארה"ב -- למעשה אפילו כתוב על הכרטיס שהוא לא מהוו אישור כניסה לארה"ב.

על המעסיק של בעלך

לארגן את הניירות כדי להוסיף אותך כנתמכת הויזה שלו. לאחר שתקבלי את אישור השהייה ותבצעי שינוי סטטוס בארה"ב (AOS) תצטרכי לנסוע לישראל על מנת להסדיר את הויזה עצמה. כשתחזרי לארה"ב תוכלי להגיש בקשה לאישור עבודה (EAD).

daniela999

New member
תודה אבל לא הבנתי

עדי שלום ותודה על תגובתך המהירה אודה לך אם תוסיפי כמה מילים על מנת להסביר את הטרמינולוגיה המקצועית: מה זה AOS מה זה EAD איפה מוציאים אותם : בארץ או כאן ומה קודפ למה. בברכה דניאלה

זה בדיוק מה שכתבתי

תקראי היטב את התגובה שלי. AOS זה שינוי סטטוס - Adjustment Of Status, עושים אותו בתוך ארה"ב כדי לעבור משהייה על סטטוס אחד (למשל תייר) לסטטוס אחר (ויזה אחרת). אחרי שעושים את זה צריך לנסוע לארץ כדי להוציא את הויזה עצמה בדרכון. כשנמצאים בתוך ארה"ב ניתן להגיש בקשה לאישור עבודה - EAD = Employment Authorization Document.

למעלה