Earthquake ברשת ג',
0 0mroosh New member 21/2/06 #2 שכחתי להודות לצור, איש הקשר שלי. D: עשה לי ילדים ושים אותי במרכז ההוויה, תוך כדי לקיחת הדת כמקור השראה ולא כמקור סמכות. ד"א, אין רונה בתמונע החודש (תודה ליפית על המידע), הממ, אופ?
שכחתי להודות לצור, איש הקשר שלי. D: עשה לי ילדים ושים אותי במרכז ההוויה, תוך כדי לקיחת הדת כמקור השראה ולא כמקור סמכות. ד"א, אין רונה בתמונע החודש (תודה ליפית על המידע), הממ, אופ?
D darling2 New member 21/2/06 #3 יש רונה בזאפה../images/Emo99.gif כיף חיים תפסיק להתלונן. צרות של עשירים.
B bזוהר New member 21/2/06 #5 דרלידרי דרדרדרדרדרדרדרשרכדש אולי תתחברי למסנג'ר? אמרתי לך פעם כככככככמממממהההה אני אוהבת אותך? אולי כדאי שאזכיר לך תתתתתתתתתחחחחבבבררררייייי
דרלידרי דרדרדרדרדרדרדרשרכדש אולי תתחברי למסנג'ר? אמרתי לך פעם כככככככמממממהההה אני אוהבת אותך? אולי כדאי שאזכיר לך תתתתתתתתתחחחחבבבררררייייי
B bזוהר New member 21/2/06 #8 חחחח על הייבוש הזה, קבלי.. חיקוי שלך (ולא בקטע של תוכן המילים). יו כן היה כ"כ מצחיק! חחחח היה הכי יפה בעולם!!! כן.. הרגשתי את זה עולה עליי!
חחחח על הייבוש הזה, קבלי.. חיקוי שלך (ולא בקטע של תוכן המילים). יו כן היה כ"כ מצחיק! חחחח היה הכי יפה בעולם!!! כן.. הרגשתי את זה עולה עליי!