EBAY - ההיית או חלמתי חלום??

Benkok

New member
EBAY - ההיית או חלמתי חלום??

אני מכיר מסביבי הרבה אנשים שהפכו את EBAY לעסק מהצד, וכמה שעזבו עבודות מכובדות והתחילו להקדיש את כל זמנם לנושא הזה. למשל אחד כאן בבנגקוק שהתחיל בתור תחביב למכור משחקי מחשב (מקוריים) בEBAY בתור משהו צדדי, והיום שולח בממוצע 150 משחקים ביום מן הסתם את הכסף הוא מרוויח מהמשלוח...אבל עם עובדות לא מתווכחים - הבנאדם יושב היום על משרד עם 4 אנשים...מדובר בפרוייקט של פחות משנה. יש למישהו סטטיסטיקה בנושא? לכמה מתוך כל מיליוני העסקאות בEBAY יש אופי עיסקי וכמה מתוכם הם פשוט אנשים שמנסים "להיפטר" ממשהו ובדרך לעשות כמה לירות?

doronf65

New member
מנהל
אין לי סטטיסטיקה אבל יש חנות

אני מוכר גם באיביי וגם ללא. הדבר המרכזי במכירות האלה הוא להשתמש כראוי בכלי הפרסום, ואני עדיין לומד... בכל מקרה, אני עדיין מסתמך על עבודה קונבנציונלית
.

galgal0ne

New member
קודם כל המון ברכות ../images/Emo106.gif

אומנם אין לי הרבה עסקים בחו"ל (שכירה 9-5) אבל הנושא של אי ביי נוגע לליבי. סטטיסטיקות מדויקות אין לי, אבל לפני בערך שבועיים, ראיתי תוכנית ב CNBC או שמא זה היה MSNBC.... בכל מקרה, התוכנית הייתה על אנשים שהפכו את אי ביי למקור הכנסה עיקרי, אולי זה בהחלט לא מדגם מייצג, אבל זו תוכנית מרתקת קראו לה "אי ביי ניישן" או משהו בסיגנון, מישהו ראה
בכל מקרה, התוכנית נתנה לי את טיפת המוטיבציה למכור כמה דברים, תוכנה לג'י פי אס, מצלמה דיגיטלית ישנה, ועד כמה דברים שישבו בארון ולמעשה העלו אבק, בדיוק היום למעשה הסתיימו המכירות, והרווח שלי מהן היה 1500 דולר... אני לא יודעת אם זה המקרה אצל כולם או רק אצלי, אבל אני בטוחה שכל אחד, אחרי שמכר את מה שלא צריך וראה באיזו קלות זה נעשה יישב ויחשוב איך לקחת את זה לשלב הבא. כמה אנשים עושים את זה ומצליחים... זה אין לי שמץ של מושג.

Benkok

New member
נראה לי שראיתי את התוכנית הזאת...

זאת עם הזוג האנגלי שמרוויח 12,000 פאונד בחודש מEBAY? שריהטו את כל המטבח שלהם מEBAY? ת'אמת, אני דוקא מההתחלה חשבתי על כל הנושא הזה כעסק. מכיוון שאני יושב בבנגקוק, והמון דברים כאן יותר זולים משאר העולם (לפחות ממקומות בהם יש אנשים שקונים בEBAY)...יש המון פוטנציאל. זה כרגע בבדיקות...נדווח כשיהיו תוצאות.

galgal0ne

New member
נכון מאוד

יש כמה מוצרים שהם ממש "חמים" באי ביי, שלפי מה שהבנתי ממך נורא זולים בתאילנד, בעיקר פלאפונים. תודיע מה יוצא מהפוטנציאל הזה... ד"א יש קבוצת מסחר של ישראלים באי ביי, אני חלק ממנה אבל לא ממש שמה אליה לב.

TheDUKE

New member
אשמח לדעת גם איך מצטרפים...

אני מתכנן מסע מכירות גדול באיי ביי...

billy milligan

New member
trade me

האח הקיווי בדיוק לפני שעזבתי את נ"ז פרסמו בחדשות שזה האתר עם הכי הרבה תנועה בנ"ז. בהונג קונג באינטרנט קפה ישב לידי בחור אמריקאי (לפי המבטא של אישתו) ושוטט באי בי. אני מכרתי את רוב רכושי בנ"ז דרך טריד מי וקיבלתי מחירים מופקעים עבור חלק מהדברים. אבל בנ"ז המוטו הוא אם זה משומש זה טוב (כי מישהו כבר בדק את זה וראה שזה עובד). עסק מהצד, עסק עיקרי זה עובד ובגדול

למעלה