Ebay GSP - אפשר לבקש ממוכר שישלח בדואר רגיל?

cool456

New member
Ebay GSP - אפשר לבקש ממוכר שישלח בדואר רגיל?

אם יש מוצר שמופיע עם משלוח דרך GSP (ebay global shipping program),
מותר לי לשלוח הודעה למוכר ולשאול אותו אם הוא מסכים לשלוח בדואר רגיל?
או שזה בניגוד לכללים של איביי?

תודה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר, אבל

א. הוא יצטרך לפתוח דף מכירה חדש עבורך; לא תוכל לקנות מהמכירה הקיימת כי אם הוא פרסם דרך GSP וקנית הוא לא יכול לשלוח אליך ישירות.

ב. רוב המוכרים לא ששים לעשות זאת כי מבחינתם GSP זה ראש קטן וראש שקט: הם רק שולחים מקומית למרכז הלוגיסטי של איביי והם כבר דואגים לכל השאר.

אם מחיר המשלוח ב-GSP גבוה מדי, אולי זה כיוון שהמוכר לא הזין נכונה את כל הפרמטרים הפיזיים של המוצר (ואז איביי מחשבים אותו כגדול/כבד יותר). אפשר לנסות לברר מולו את הנקודה, אולי אם לא עדכן ויעדכן זה יעזור.

אני כבר לא מנסה לפנות למוכרים, פשוט לא משתמשת בשירות... מזמינה ממוכר אחר / פלטפורמה אחרת / דרך שירותי כתובת בארה"ב וכיו"ב.

Amiram_e

New member
מותר, אבל קשה לי להאמין שהוא יסכים

ולמה?
כי בשליחה של מוצר דרך מרכז ההפצה של איביי הלקוח מוריד מעצמו את כל העבודה וההתעסקות בשירות לקוחות.
אני מניח שהלקוח שולח מארה"ב, בתוך ארה"ב המוצרים מגיעים תוך יומיים, למה שירצה לקחת על עצמו את הסיכון לשלוח בעצמו מחוץ לארה"ב, לחטוף קייס מלקוחות כי הגיע באיחור , או להתעסק בהחזרות וכו?
איביי עושים עבורו את העבודה.

אבל אם אתה רוצה להית יצירתי, אתה יכול לנסות ליצור קשר איתו בנייד עם וואטאפ ולהציע שימכור לך ישירות דרך פייפל.
זה בניגוד לתקנות איביי, אבל אם אתה יוצר קשר,לא דרך מערכת המסרים, אלא ישירות בוואטסאפ, אולי יהיה שווה לו לחסוך פה עמלות.

למעלה