EBIXA

אקסל רוZ

New member
EBIXA

האם EBIXA היא תרופה אנטיפסיכוטית ? והאם EBIXA היא המילה האחרונה לטיפול ב DEMENTIA ?

מני בר

New member
אביקסה

לחולי אלצהיימר (ולא לדימנציה) במצב בינוני עד קשה. אם היא אנטי פסיכוטית אני לא יודע. יש פורום גריאטריה ב YNET את מוזמנת להפנות את שאלתך. ***האם הפורום הזה מנוהל עי עמותת האלצהיימר? כדאי אולי בלי לפגוע להחליף מנהל לפורום, אולי מישהו מתחום העבודה סוציאלית-פסיכולוגיה. חבל לפספס מדיום כזה. הרבה יותר יעיל מקבוצת תמיכה שנפגשת אחת לכמה זמן. פורומי תמיכה משגשגים באינטרנט ובתפוז בפרט.

אירילה

New member
ניהול הפורום

פתיחת הפורום באה ביוזמתי הפרטית ולא על ידי העמותה או כל גוף אחר. היות ולצערי הרב אני קשור לבן משפחה שחלה באלצהיימר ,התפלאתי שאף אחד לא חשב לבדוק על הקמת פורום לאלצהיימר ולכן החלטתי ביוזמתי לפנות לתפוז וביקשתי לפתוח פורום זה. העמותה מעודכנת לגבי הפורום וכן כל רכזי קבוצות התמיכה ןאשר ביקשתי מהן אישית להפיץ את דבר קיומו של הפורום בקרב הקהוצות והחברים כעמותה. לצערי התאכזבתי במידת מה משיתוף הפעולה מצד העמותה ומצד המקצועיים כגון: פסיכולוגים ,רופאים אשר הביעו הסכמתם להשתתף בדיונים בפורום ונסוגו בהם וחלק מהרופאים מצאו סיבה למה לא להשתתף ולא למה כן. אני כרגע נמצא במשא ומתן עם קופ"ח כללית ומאוחדת לגבי סיועם למתן ייעוץ בפורום. ממה שהבחנתי כרגע פירסומו של הפורום לא הגיע לכלל חברי העמותה שכן אז כבר היה מספר המשתתפים הרבה יותר מהמצב כעת. פניתי כאן לגולשים בבקשה שיעזרו לפרסם את דבר קיומו של הפורום בכל צורה שאפשר ,שכן המוטיב המניע כאן הוא משותף לכולנו. תודה גרשון

צופית2004

New member
שיתוף פעולה מצד העמותה

אין לי ספק שפתיחת הפורום התקבלה בברכה ובהכרת תודה מצד העמותה. ניהול הפורום בודאי דורש ממך משאבים הן של זמן והן היכולת לענות למשתתפים בצורה אמפטית ומבינה ולעתים מנחמת. אני רוצה לומר שצריך לשם כך כישורים מיוחדים. באתר המחודש של העמותה הכנסנו קישוריות לפורום כחלק מהתפריט. בזמנו כשהפורום נפתח שלחנו הודעת Email על כך לכל חברי העמותה, כפי שאנחנו שולחים כל קטע שנוסף למדור "מה חדש". אולי נספיק גם להכניס מידע על הפורום לעלון העמותה העומד לצאת בקרוב.

למעלה