ebv בבדיקת קומבו

dudi775

New member
ebv בבדיקת קומבו

שלום. ב18.12 עשיתי בדיקת קמבו שנעשתה חודש מהמגע המיני ויצא שלילית ב23.12 עשיתי בדיקת דם למחלת הנשיקה שיצאה חיובית היום (31.12)44 ימים מהמגע עשיתי בדיקת קומבו ומחר אני אמור לקבל תשובה שאלתי שם את הרופאה האם יש השפעה על הבדיקה לנוכח העובדה שאני חיובי במחלת הנשיקה היא אמרה שלא...רציתי לדעת מה דעתכם האם יכול ליהות חיובי או שלילי שיקרי בגלל מחלת הנשיקה כטעות ? מה האמינות של הבדיקה ? חייב לציין שבמשך התקופה לא היו סימפטומים חוץ מכאבי שרירים ועייפות ללא חום ללא פריחה לא בגוף ולא באיבר מין תודה .

ATFAdmin

New member
נשמע שהבדיקות עבדו כראוי

אם כבר מה שקורה לפעמים זה שנוגדני מחלת הנשיקה גורמים לחלק מהבדיקות ל-HIV לצאת חיוביות למרות שהנבדק שלילי ל-HIV ואז מגלים בבדיקה נוספת שמדובר במחלת הנשיקה ולא ב-HIV. במקרה שלך ישר גילו את מחלת הנשיקה ואם יצאת שלילי ל-HIV, אז אתה שלילי ל-HIV.
&nbsp
אגב, סימפטומים לא רלוונטיים כלל כשזה מגיע ל-HIV. מגלים את הנגיף בבדיקת דם בלבד.

dudi775

New member
אני לא בטוח לגבי זה

נראלי שבבדיקות למחלת הנשיקה לא נראו נוגדנים אבל נראה הנגיף זה מה שמלחיץ אותי ..היום בטח הנוגדנים עלו וכמו כן אם חס וחלילה יש איידס גם הנוגדנים אליו עלו מה דעתך יכול ליהות שמחר יראו לי תוצאה חיובית ? זה התוצאות של מחלת הנשיקה : Ebv igg ebna 71 positive Ebv vca igm -10 negetive Ebv vca igg positive 95 Cmv igg positive Cmv igm positive

dudi775

New member
לחוץץץץץ

מה דעתך בנושא מצטער על החפירה פשוט אני כבר שעה עושה רענן לדף בתקווה לתשובה -חיי נהרסו !

ATFAdmin

New member
יש לך רופא משפחה?

דבר איתו, כי מחלת הנשיקה לא רלוונטית לפורום.
&nbsp
יצאת שלילי בבדיקת קומבו ל-HIV, אתה שלילי ל-HIV.

dudi775

New member
בסדר אני שלילי

עשיתי אין ספור בדיקות היום עשיתי עוד אחת 45 ימים מהבדיקה ...הרופא אמר לי כבר די לעשות אני שלילי זהו

למעלה