EcoT מה שלומך?

אנאעי

New member
EcoT מה שלומך?

נעלמת....
אם עדיף לך לא לענות זה מובן לחלוטין.
חושבת עליך...

EcoT

New member
את מקסימה

האמת שאני ממש בסדר. בצורה שמפליאה אותי. אחרי הזריקה הגעתי לשאר התהליכים הרפואיים בהשלמה מלאה כי בשבילי ההריון כבר הסתיים. כל הצוות חוץ מרפאה אחת היו מאוד אמפתים ובסך הכל היתה חוויה טובה. כמה שחוויה כזאת יכולה להיות טובה.
אחרי שהכל נגמר הרגשתי שאני יכולה להתרכז בהחלמה. קודם גופנית. לנוח הרבה אבל גם נפשית דאגתי לעצמי הזמנתי היתה מסג' הלכתי לעשות ציפורניים (שאני דרך כלל לא עושה). עכשיו אני מתרכזת בעיקר בלעשות רק מה שעושה לי טוב וזה מאוד עוזר. אני לא בטוחה שאנחנו יודעות איך ההחלמה הנפשית שלנו מתקדמת עד שלא הבוחנים אותנו. אתמול הרגשתי שעברתי מבחן כזה, אישתו של חבר מהעבודה ילדה וכל מה שהרגשתי זה שמחה בשבילו, לא קנאה או כאב. היום מישהו אמר לי מזל טוב כי הוא שמע שאני בחופשת לידה אז הסברתי לו וזה לא קרע אותי לדבר על זה. בכלל לי מאוד עוזר לדבר על מה שהיה. אני יודעת שיש עוד דרך ואני נותנת לעצמי לעבור בה ובאמת משתדלת לעשות רק מה שעושה לי טוב וזה עוזר.
כולם מסביב ממש תומכים כולל בעבודה חוץ מקטע מעצבן אחד שאמרו לי שהיועצת המשפטית אמרה שאני לא זכאית לחופשת לידה אבל אישרו לי לפנים משורת הדין. חוצפנית! היא לא צריכה לאשר לי כלום אני זכאית לפי ביטוח לאומי לכן בית החולים נתן לי אישור לידה. מרגיז אולי שהם ניסו לגרום לי להרגיש שהם עושים לי טובה.

אנאעי

New member
יופי

שמחה לשמוע שההיעלמות שלך מפה היתה למטרות פדיקור ומסאז'...

תמשיכי לעשות מה שטוב לך!

שמחה לשמוע שאת דואגת לעצמך

מאד מקווה שתמשיכי לעטוף את עצמך בחום וברכות, שכולם יעטפו אותך ככה, ושיהיה לך קל ככל האפשר.
יתכן ובהמשך יהיה קשה רגשית יותר, באמת קשה לצפות את התנהגותה של הנפש. אנחנו תמיד כאן לתת חיבוק וירטואלי.
&nbsp
לא כל כך יכולתי לכתוב כאן לאחרונה - אבל קראתי על החלום שלך להיות פונדקאית יום אחד ורציתי לומר שאת אדם נהדר! כל הכבוד לך על הרגישות הזאת. (בין אם החלום יתממש או אם לאו).

EcoT

New member
תודה ��

אני יודעת שאת צודקת וזאת אחת הסיבות שבקשתי מהסביבה הבנזוג, המשפחה והחברים להשגיח עלי לראות שאני לא שוקעת בדיכאון שלא יהיה נפילה ריגשית שאני לא אשים לב אליה ולא אצליח להתמודד איתה. אני מקווה שאני בכיוון הנכון אבל אני יודעת שעוד לא עברתי את המשבר. יש לי גם יועצת זוגית שאנחנו אתה כבר תקופה בטיפול לריענון הזוגיות (אגב מומלץ בעיני לכל זוג) שגם מאוד תומכת בכל אחד בנפרד ובנו כזוג בנושא הזה.

מצוין לגבי היועצת הזוגית התומכת. מסכימה איתך שזה יכול מאד לעזור לכל זוג.

למעלה