Edward in the Simpsons

S P O C K

New member
Edward in the Simpsons

"The Big Money Caper" Episode # 12.7 ולהערות שלי (הערות מספיילרות נכתבו למטה, עם אזהרה לפני):
מה זה CAPER? אני מניחה שרמאי.
בפרק הומר ובנו היקר, בארט, מוצאים דרך מעניינת להרויח כסף למען תיקון המכונית: רמאות. מהר מאוד העסק יוצא משליטה.
עד כמה שהתאמצתי, וידעתי איזה מהדמויות אד מדובב: זה לא נשמע לי כמו הקול שלו. שום חיספוס, שום כלום.
אין הופעת אורח של אד עצמו. הוא רק מדובב איזה דמות. תחילת ה
מה שכן... מצאתי איזכור ל"לארי פלינט - האיש והסקנדל" בסצינת הסיום. אני לא ראיתי את לארי פלינט, אבל אני מניחה שזה אכן מה שקורה בסרט. קיצור יש טוויסט בסוף, לפחות זה כיאה לסרטי אדוארד נורטון - ולהגיד שיש טוויסט זה
. תשאלו את "עין הדג".
סוף
ולסיכום: אכזבה. אין אד, אין הרבה הדמות המדובבת של אד, ולא ממש מזהים את הקול שלו. לפחות מבחינתי.
והפרק עצמו
- סימפסוןז. רק באוירה קצת שונה, למען האמת. אולי כי לא הייתי שקועה בפרק עצמו כמו בדרך כלל...

S P O C K

New member
בקשר ל../images/Emo58.gif

לאחר בירור מהיר.. אין קשר בכלל ללארי פלינט. נוווו אבל ראיתי בית משפט, וחיפשתי משהו שקשור לאד נורטון (השחקן... :|), אז חשבתי שאולי יש קשר.

S P O C K

New member
ואני רוצה להעתיק לכאן משהו...

שכתבתי לאחר ויכוח באיציק על נושא הפרק. כי אני חושבת שסוף כל סוף קלטתי.
... so he just did an episode in the simpsons. he did it thanks to and because he's famous as an apreciated actor. but they did not use that fact in the episode. that's all there is to it. did i get it now?​

S P O C K

New member
אני אהפוך את זה לשרשור איציק/מסנג'ר

כל אחד לרשום ראשון את מה שהוא מעדיף יותר שיפנו אליו דרכו, ואחריו את מה שהוא מעדיף פחות.
מסנג'ר: [email protected] {אני מבקשת לא להזמין אותי לשיחות ועידה
מעדיפה הרבה פחות - איציק: 164543618 יאללה, לשתף פעולה, זה יוסיף עוד הודעות לפורום בלי שנצטרך לחשוב יותר מדי, וגם יתן לנו הזדמנות להתגבש [ מצטערת אם כבר עשינו שרשור כזה, פשוט מאיפה לי לזכור... תמיד טוב לרענן כי מצטרפים אנשים חדשים.. [
]. ].

למעלה