Edwars Norton rules!

fan of Gary

New member
Edwars Norton rules!

ראיתי את דרקון אדום, איזה בן אדם מגניב!!! הסרט הראשון שראיתי איתו היה "אמריקה x", והיה לו שיער שונה, וזה היה ממש מפתיע לראות אותו עם כזה שיער בדראקון אדום... מי שראה את הסרט... מה זה באמת דרקון אדום? ונכון שרייף פיינס לא מכוער שם??? בסדר, אז יש לו את הדבר הזה על השפה אבל הוא חושב שהוא ממש מכוער וזה לא נכון! אל תקחו ללב, אני קצת (די) משוגעת!

מיצי007

New member
השיער!!!!אח השיער

היה פה דיון לא ממזמן על צבע השיער שלו... ובכן,אמנם בדרקון אדום הוא צבע לבלונדיני בהיר מאוד-אבל זה צבע השיער האמיתי שלו
כן כן,אד בלונדיני....
דרקון אדום זאת בעצם האישיות האחרת של הדמות של רייף פיינס,והוא לא מכוער בכלל
הוא רק חושב ככה,זה חלק מהסיפור.

SoundsOfSilence

New member
יותר מתאים לו חום

וראיתי תמונות שלו משהוא היה ילד והצבע הטבעי שלו זה באמת בלונדיני
ממש התאכזבתי מזה ודרקון אדום זה אחלה סרט. במיוחד הקטע בסוף עם הבן שלו נכון?

מיצי007

New member
למה לבכות../images/Emo35.gif

בלונד זה יפה... בלונד זה טהור,זה מסתיר את הכוונות האמיתיות של אד-שהן בכלל לא טהורות אם אתן מבינות למה אני מתכוונת
ראףףףף ראףףףף גררררר

fan of Gary

New member
אהבתי...

כמה סרטים בכלל ראיתי איתו? לא הרבה-אמריקה x, חלק קטן מלשמור אמונים ודרקון אדום... מי שראה חניבעל-נכון סרט גרוע? אני מתה לראות את שתיקת הכבשים, אבל זה לא קשור לאדוארד נורטון! ועכשיו כן לאדוארד נורטון כי זה די המקום לדבר עליו: איזה סרטים מומלצים יש איתו? אני אוהבת סרטי אקשן עם קומדיה אבל לא קומדיות רומנטיות-סרטים משעממים... סרטי אימה יכולים להיות טובים אבל לא דפוקים כמו סליפי הולו-זה הרבה יותר מגעיל מאשר מפחיד!

מיצי007

New member
תראי,אני לא בדיוק יודעת מה להגיד לך

כי אד לא עשה עדיין סרטים שנופלים לתוך הקטגוריה שלך אני אקטלג את הסרטים שהוא עשה בשבילך- פחד ראשוני-מותחן דרמטי כולם אומרים אני אוהב אותך-מיוזיקל העם נגד לארי פלינט-דרמה(והוא מופיע שם בתפקיד קטנטן) ההימור האחרון-דרמת הימורים. אמריקה X- דרמה,אחושלוקי דרמה. פייט קלאב-מותחן פסיכולוגי לשמור אמונים-קומדיה רומנטית(שלהזכירך הוא גם ביים) הפריצה-מותחן אקשן(זה סרט שאולי תאהבי,למרות שלטעמי יש בו משהו גרוע ביסוד) מוות לסמוצ'י-קומדיה שחורה ומטורפת דרקון אדום-מותחן פסיכולוגי השעה ה-25- דרמה פרידה-דרמה(וגם כאן הוא מופיע בתפקיד קטנטן) הג'וב האיטלקי-אקשן טהור(אבל הסרט עדיין לא יצא כאן) מקווה שעזרתי
נ.ב חניבעל סרט גרוע
ג-ר-ו-ע
ושתיקת הכבשים סרט מעולה.

פנינושה

New member
בקשר לפריצה

למה לדעתך זה יצא סרט בינוני ? חבל שזו היתה התוצאה כי אדוארד דווקא שיחק שם מעולה. שילוב של שלושה שחקנים מדהימים ובסוף... דה נירו היה די בינוני משום מה וברנדו בכלל לא הרשים. אבל אדוארד היה גדול ! לגבי חניבעל חבל שעשו את הסרט הזה. הוא הגרוע בכל בטרילוגיה הזו. ביי.

מיצי007

New member
שוב פעם אני אומרת

אדוארד היה מדהים בסרט הזה
מעולה בדיוק כמו בכל סרט אחר שהוא עשה,המשחק שלו בין שתי הדמויות והכל. אבל שוב,משהו היה כאן לקוי-אני לא יודעת אם זה התסריט או הבמאי או אפילו הציפיה מהסרט הזה שאיחד שלושה דורות גדולים של שחקנים. אבל משהו כאן אכן לא היה בסדר....

למעלה