eeeeepiiiiiiiii!!!!!!!!

hsotrt

New member
eeeeepiiiiiiiii!!!!!!!!

i just got back forom arizona and it was fun!!!!!!!!! i was in the indian colony and they make for me and my grup frunds a welcoming ritul! they put a white asher and let me hold a club thet was all black ash! and they gived us names and all, i was culled "white cet with black pow" gody!!!!!!!!

L e s t a t

New member
SHAI!

It´s Good to read from you again, rest and when you´ve came back into yourself start writing in hebrew, you have enough mistakes in hebrew and you don´t need those in english
Gimme a hug Tovarish! *Hugging Hsotrt*

hsotrt

New member
חחחח...

יש לי בעיה קטנה... איך הסתדרתם בלעדי??

hsotrt

New member
גם אני...

אבל אני רואה שאף אחד לא ממש זז בשביל להגיד שלום... שאני אתחיל להיות קטנוני ולא בוגר כמו ג´סטין???

רמץ

New member
ואני השתחררתי, אז מה?../images/Emo110.gif

אז מישהו אומר לי משהו? מזל טוב... תהנה באזרחות... משהו... לא. לאף אחד לא אכפת. המפף!

magica

New member
משהו

הנה אמרתי משהו אבל עכשיו ברצינות איך מישהו יכול להינות מאזרחות? אני מכונה למור לך בהצלחה ואתה תצטרך להסתפק בבהצלחה בסדר?

magica

New member
../images/Emo93.gifאופס

סורי קראתי הודעה אחרי זה והבנתי שלא התכוונתה בבית הספר טוב כל מקרה בהצלחה ולא יקרעו אותך בצה"ל בהתנצלות

L e s t a t

New member
אוי! שכחנו ממך לגמרי!

אה....אה....רמץ! כן, קוראים לו רמץ.. שכחנו לגמרי! מותק, מטוס זעיר ללא טייס על השחרור, ברוך השב אל החיים!

רמץ

New member
תודה תודה../images/Emo9.gif

אני מניח שעכשיו יהיה גם זמן טוב גם להגיד ´ברוכים השבים´ ל-hsort... ברוכים השבים, hsort. קבל לֵק ידידותי

hsotrt

New member
אהה....

תודה תודה... ימזל"ט על השיחרור לאזרחות, אני מצידי אשמח לעלות על מדים ולגלוש אל האלפיניסטים... וטל, אתה תמיד תהיה בליבי... די קרוב לקיבה...

למעלה