eldarinn למה?

• פותח הנושא Zia
  • פורסם בתאריך

Zia

New member
eldarinn למה?

שלום אני כתבתי הודעה בקשר למקס 4.2 והיא נמחקה רציתי לדעת למה? כי לא ביקשתי איזה שהוא דבר לא חוקי או משהו כזה אז אני מחכה לתשובה? תודה להתראות!!!

eldarinn

New member
ביקשת - קיבלת ../images/Emo13.gif

רשמתי על גבי הפורום מספר פעמים שהנהלת הפורומים רגישה לעניין ואינה מאפשרת דיונים לגבי תכנות לא חוקיות, מה שלא מנע ממך בעבר לרשום הודעות שונות בנושאים אלו ואפילו להעלות מספר לינקים לאתרים, עד שנאלצתי לפנות אליך באופן אישי באימייל, להסביר לך את מהות העניין ולהודיע לך שבמידה והעניין לא ייפסק אני אאלץ לחסום אותך לאלתר מן הפורום. כל זה הוביל ל"רגיעה יחסית" של שלשה שבועות עד שאתמול שבת לפורום ורשמת הודעה בה ביקשת להתייעץ במישרין לגבי תכנה לא חוקית. אני לא מתיימר לשחק את תפקיד ה"מנהל" פה אבל מה לעשות - שרביט הגננת בידי. לא נראה לי גם במישור האישי הפיכת הפורום הזה ללוח ווארז והתייעצויות בעניני קראקים, מסתבר שרוב המשתמשים הקבועים תומכים גם הם בעמדה זו. נסה להעמיד עצמך במקומי - בין חוסר איכפתיות הגובל בפרדוקס (והמבין יבין) לגבי המסחר בתכנות בלתי חוקיות לבין הצורך לשמור על תקנון הפורומים והרצון לפורום רציני ומקצועי. מיותר לציין, אתה יותר ממוזמן להשתתף בפורום במסגרת הנורמות המקובלות. שבת שלום!

Zia

New member
לדעתי...

לדעתי ההודעה שכתבתי היא כמו לרשום הודעה בפורום חלונות לדוגמא ש: שמעתי שפרצו את Windows 98 לדוגמא, כי בסך הכל שאלתי רק ם מישהו יודע אם העדכון למקס 4.2 יגרום לגרסאות לא חוקיות לא לעבוד אני לא ירשום הודעות כאלה יותר כי אני נעזר בפורום 3D מאוד, ואם לדעתכם גם הודעות מהסוג שרשמתי בפעם האחרונה זה לא חוקי, אז אני אציית לחוקים שלכם אך אני לא חושב שהיה בשאלתי משהו לא חוקי להתראות

eldarinn

New member
באותה מידה שזה לא חוקי

זה גם לא לעניין, ואולי אפילו יותר "לא לעניין" מאשר לא חוקי. לא בטוח דרך אגב שבפורום חלונות לא היו מוחקים לך את ההודעה. כמו שאמרתי שום דבר פה הוא לא אישי (בטח לא אצלי) ואתה מוזמן להישאר ע"ב הקוים שהוגדרו ע"י הנהלת הפורומים.

למעלה