vegetable man
New member
Electioneering ../images/Emo168.gif
I will stop, I will stop at nothing. Say the right things when electioneering I trust I can rely on your vote. When I go forwards you go backwards and somewhere we will meet. When I go forwards you go backwards and somewhere we will meet. Ha ha ha Riot shields, voodoo economics, it's just business, cattle prods and the I.M.F. I trust I can rely on your vote. When I go forwards you go backwards and somewhere we will meet. When I go forwards you go backwards and somewhere we will meet.
אני אעצור , אני אעצור על כלום אומר את הדברים הנכונים , בזמן בחירות אני בוטח בכך שאני יכול להסתמך על קולך... כשאני הולך קדימה אתה הולך אחורה ואיפשהו ניפגש מגיני הפגנות , כלכלת וודוו זה רק עסקים עדר פרות וקרן המטבע הבינלאומית אני בוטח בכך שאני יכול להסתמך על קולך... כשאני הולך קדימה אתה הולך אחורה ואיפשהו ניפגש ____________________________________________________________________ ת'ום על השיר: "אנחנו חיים תחת מערכת בנקאית עולמית ואמצעי תקשורת שעושים אותה כמעט חסרת משמעות עבור אלו שיש להם כוח. מערכות פוליטיות ברחבי העולם נתונות לחסדי כלכלת עסקים ובולשיט. אני לא יכול למחזר את כל מאגר הפוליאתילן שממלא את הבית שלי. מדוע?" אלא שת'ום משתמש בשיר בדימוי של פוליטיקאי שמטיף לקהל שלו לאו דווקא רק כדי להעביר ביקורת באופן ישיר על כל מה שקשור בפוליטיקה, אלא גם עבור ביקורת עצמית עליו והלהקה בכך שהם מסתובבים בעולם כדי למכור את המוסיקה שלהם, ובעצם גם מטיפים. השיר הזה הוא שינוי כיוון בהלך הקודר והשקט באופן יחסי של האלבום, לכיוון של זעם וכעס שאפשר לשמוע בקולו, ובאופן כללי כסאח שלא מאפיין את השירים שקדמו לו. כל זה בהתאם להתפתחות האלבום: מ-Airbag שבו יש כביכול נס של הישארות בחיים שאחריו Paranoid Android בונה את תחושת המלנכוליות והעצבות, אל השירים הבאים שמביעים אותם כבר באופן ממש מופגן עד Fitter Happier. עכשיו, תור הזעם המופגן, כניסיון להתמודדות. כלומר, יש איזשהו סדר כרונולוגי לדעתי בשירים. על ההמשך, נדבר בהמשך. אישית, פעם אהבתי יותר את השיר אבל אני לא מתלהב ממנו יותר מדי בהווה הנוכחי. הוא תמיד הזכיר לי איזשהו שיר של אואזיס (שאני גם לא מתלהב מהם).