EliteXC מתחילה ב-CBS-התחלה של תחרות?

t-man

New member
EliteXC מתחילה ב-CBS-התחלה של תחרות?../images/Emo222.gif

EliteXC מתחילה בשידור ראשון ברשת הגדולה CBS כקימבו סלייס מוביל את האירגון,יש שמועות שטיטו אורטיז שוקל לחתום באירגון ואירועים האחרונית של האירגון בהחלט הראו שיש רמה גבוהה ועטיפה ראוייה. השאלה היא כמובן האם EliteXC תהווה תחרות אמיתית ל-UFC?והאם אנחנו על סף שבירת המונופול(לטעמי לפחות)של ה-UFC?אתם רואים את האירגון כאלטרנטיבה ראוייה?
 

favor

New member
קשה לי להאמין

קח לדוגמא את הקרב בין סקוט סמית' לרובי לולר על האליפות. 2 לוחמים שהיו ב-UFC, לא הצליחו מי יודע מה ועכשיו הם בקרב הכי גדול באירוע (מבחינת רמה). נכון שהם השתפרו מאז (במיוחד לולר) אבל זה רק מראה את הבדלי הרמות. ג'יימס תומפסון הוא לוחם בינוני שהפסיד אפילו לבאטרבין, אבל הוא היריב הנורמלי הראשון של קימבו. בכל אופן אני חושב שבפרו אליט מחפשים כרגע הכירות, הנאה מהמוצר, הגדלת רווחים.. הם עדיין לא חושבים על תחרות ואם היו רוצים בתחרות הם היו מאגדים את כל הארגונים שבשליטתם (סטרייקפורס, אייקון, קייג' רייג', KOTC ועוד..). כרגע החשיבה היא על השנים הבאות, 5, 6 שנים קדימה ולדעתי זה הצעד הנכון. כבר הוכרז שבעתיד יהיה שיתוף פעולה עם ארגון דרים היפני (כמו שהיה אירוע עם K-1), אז ככה שהם יכולים לתת פייט לא רע אבל רק בעתיד נראה לאן הם הולכים.
 

HendrixLostSon

New member
אם יש שם כסף לטווח ארוך - תוך שנה

אני בונה ש-100% מאיתנו נוריד 2 אירועים בחודש:) ה-UFC מצטייר כהכל חוץ מבית חם - הכסף לא בשמיים, ההיסטוריה והמסורת מחזיקה את הכל. אליט מכניסה לUFC בדיוק במקומות הנכונים, מבחינת כשרון אליט לוקה בחסר, אבל זה שום דבר שקצת כסף לא יכול לפתור, בינתיים הם משחקים על הגימיק של קימבו יפה, אבל כמה סטרייקרים בינוניים יתנו לו? בשלב מסויים יקום הבנאדם שישפיל אותו, אם טיטו בפנים, הם בדרך הנכונה למהפך!
 

doom23

New member
ממש לא

חסר להם כישרון כרגע ... אפילו רבע מאירוע של UFC הם לא יכולים לספק לפחות כרגע אם באמת הם יקנו שמות גדולים יש מצב לתחרות אבל עם קימבו ורובי לולר זה קשה .. למרות שקימבו הוא שם מבוקש אבל רואים שהקרבות שלו ממש לא רציניים תחום שהם עוברים את UFC זה MMA בנות שבUFC אין ואמריקאים אוהבים דברים כאלה דרך אגב UFC מתכוונים להתחרות במצב הזה על ידי חתימת חוזה עם HBO שישדרו אירועים שלהם נכון זה לא CBS ... אבל עדיין גישה של מיליונים
 
למעלה