Ellusionist winner!

d r u m a n

New member
Ellusionist winner!

אני לא יודע עד כמה אנשים יכירו את זה..אבל מי שכן יוכל לעזור לי... אז בטח שמעתם על המבצע שבאתר ellusionist.. בכל הזמנה הם שלחו מעטפה אטומה עם צמיד (כמו הליבסטרונג של פעם) רק בצבע שחור עם הלוגו של החברה... הצמידים הולכים לפי רמות... שחור==>כסף==>זהב==>אדום. אני זכיתי בזהב! מה שאומר שקיבלתי מתנה חבילת בלק גוהסט שכבר יצאה אלי בדואר... ו...... קיבלתי קופון בסך 100 דולר לקנות דברים בחנות!!! עכשיו ההתלבטות שלי... מה עושים על ה 100 דולר? אני קונה משם בטוח אינביזיבל דק שחורה בסך 15 דולר ווואיירגראמס (אם ככה כותבים) שזה חוט ברזל שכששורפים אותו הוא מקבל צורה של קלף.. גם בסך 15 דולר... נשארו לי עוד 70! מה אתם ממליצים? אני קצת אכוון... אני מתעסק כמעט ורק בקסמי און דה ספוט... לא אוהב גימיקים שצריך לסחוב איתי... אני אוהב קסמים שאתה יכול לשלוף על הרגע עם חפצים פשוטים.... הוואיירגראמס למשל אני יכול לתלול על המחזיק מפתחות... קסמי מטבעות, ארנקים, קלפים (למרות שאני פחות מעדיף כי לא תמיד יש עלי חבילה)... בקיצור אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי! תודה מראש! www.Ellusionist.com

וואו! מזל-טוב. שיחקת אותה.

אני יודע על מה אתה מדבר כי גם אני חולה אלוז'יניסט. קניתי את התיק קלוז-אפ שלהם לאחרונה. ממליץ מאוד. שלח לי תמונות למייל של הצמיד[email protected].

למעלה