elvinnox קח סתם בשביל הדאחקות

amot1

New member
elvinnox קח סתם בשביל הדאחקות

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/579/181369067/%D7%9B%D7%9C%D7%9B%D7%9C%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5_%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A0%D7%A1%D7%99/%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%9F [/URL]

סתם בשביל הצחוקים חבר , רציתי לוודא "שהמכר שלך במשרד הממשלתי הבכיר" עדיין עובד. כי "העצה" שהביא לך קצת לא הייתה טובה. ב 10/16 אמר שיש ירידות אנחנו כבר ב 5/17 עדיין לא ראיתי

אבל תודה בכל מקרה שניסת לשתף אותנו במידע הפנימי והמסווג הזה.

חחחח סתם מידי פעם לרענן את זכרונך מה יש צחוקים , אז בשביל מה יש חברים ?

elvinnox

New member
אני לא יודע מה אתה רוצה

מי שמכר באותה תקופה (לפני בערך חצי שנה), מכר תוך זמן קצר במחירי שיא השיאים, מחיר שסביר להניח שכבר היום לא יקבל. אנחנו קצת אחרי נקודת המקסימום המקומי, שכנראה יעלה בעוד מספר שנים שוב לאחר תיקון קל.
&nbsp
אתה יכול לראות בעצמך ירידות קלות גם במדלן. אף אחד לא אמר שהשוק התרסק או יתרסק בעתיד, גם בפוסט רשמתי ירידות מינוריות וכך היה.
&nbsp
אם אתה באמת מאמין שמחירי הנדלן בעשור הקרוב יעלו כמו שעלו בעשור האחרון, אז אני לא יודע מה לומר לך, זה שמחירי הדירות הכפילו ושילשו את עצמם ב-10 שנים אחרונות, ככל הנראה זה לא יקרה שוב ב-10 שנים הבאות כי השכר לא הדביק את הפער וריביות המשכנתא עולות.
&nbsp
רוב הסיכויים להתמתנות/ירידה קלה מאשר לעליות חדות של 100% כפי שהיה.
&nbsp
קנית בזמן ? מעולה, שמח בשבילך.
האם היית קונה היום עוד? אם כן ויש לך את האפשרות, יש לך מספיק דירות שממתינות לך...
&nbsp
אני באמת לא מבין מה אתה רוצה, אני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד.
אני פיספסתי את הרכבת ואני מודה על הטעות שלי, רשמתי זאת גם בעבר.
&nbsp
שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
&nbsp

amot1

New member
חבר יקר

לצערי בכלל לא קניתי בזמן ( "בזמן" הייתי ילד בן 22 שמחפש את עצמו בעולם) , אין לי שום דבר בארץ ( חוץ ממשפחה כמובן ) אני בכלל לא גר בארץ .
אני חולם על זה שהייתי בגיל שלי היום, עם השכל שלי, הכוח, הידע , והיותר כסף שיש לי לפני 10 שנים, אולי היום הייתי מיליונר ( לא אולי בטוח ) , אבל מה לעשות נולדתי בזמן הלא נכון ( מאשים רק את אמא שלי .... ) בכל מקרה מקווה שתצליח להגיע לדירה מתישהו , אין לי שום דבר נגדך כמובן, רק קצת מצחיק אותי כל מיני שטויות ש שנרשמים פה ושם .
בהצלחה

כנראה שאני ואתה חיים בשתי מדינות שונות

במדינה שאני חי בא, מפרסמים נתונים מוטים מטעם האוצר על ירידות בנדל"ן לעומת המציאות בשטח שמראה המשך מגמות עליה.

במדינה שלך כנראה המציאות אחרת, מפרסמים רק את נתוני האוצר ומכופפים את המציאות שתתאים להם.

המשיכו כך.... המשיכו להמתין, אני רואה את התסריט שלאחר חוק "מע"מ 0" חוזר שוב.

משקיע בב"ש
WWW.BIALIK2.COM

למעלה