ELX

mavor

New member
ELX

טוב אני חושב שהיגע הזמן לסכם את הנוסא !! לפני שבועים התקנתי את ההפצה הזאת (קבצים elx-pre1-rc2-cd1.iso וelx-pre1-rc2-cd2.iso) המחשב שהתקנתי: AMD 1900+XP לוח KR7A של ABIT 512DDR של מושקין HD40GX2 צורב SCSI של YAMAHA +בקר 2940U2 DVD IBM (LG8080B( כ.קול של כריאיטיב 128 4D כ רשת של CNET כ.מסך (TNT2 16M ו ATI RAGE 128 8M) מסך CTX950VL כמו שאתהם רואים חומרה הטובה ביותר 1) ההתקנה : אין אפשריות לתעות פה התקנה בסיגנון MICROSOFT רק אנטרים פחות או יותר 2) מערכת עולה: למרות שההתקנה עברה בהצלחה המערכת נתקעת בBOOT החלפתי את ה TNT2 ב ATI והצלחתי לעלות 3)ממשק גרפי: KDE לא משהוא אם גי הרבה אשפים ששילבו בו (לא בדקתי יותר מידי) 4)עבודה התחלתי לאבות אצלי זה אןמר להתקין את כול הדברים הרגילים SAMBA+MAIL+VMWARE+DDFR SAMBA עבר ללא בעיות MAIL גם VMWARE לא עובד לאחר 3 שעות עם התמיכה שלהם החלפתי כמעת את כל ה QT +עת ה GCC ב RPM מ REDHAT והצלחתי לעבוד עם יציבות נמוחה DDFR פרויקט שאני עובד לא עבד בהתחלה אחרי שביזבזתי זמן על ה VMWARE ניפתרה הבעיה (שוב פעם ה QT) אני כבר שרפתי 7 שעות בשביל להרים מערכת התחלתי לשחק קצת אם המערכת כדי לראות את ה"מנוע" המערכת לא זזה במטר מחשב תותח רץ כמו P200 חלק מהחבילות של RH לא תועמות למרות שהם תוענים לתעימות מלאה בקיצור אחרי 60 דקות חזרתי הביתה (MD8.1) נדב נ.ב לא צינתי את הדברים שהתיעשתי מראש להתקין כמו מצלמה USB של INTEL וסורק של PROMAX

matam haifa

New member
תודה! אפשר לומר שהשתכנעתי.. ../images/Emo102.gif

אוףףף, מה אני יעשה עם 2 הסידים האלה.. אבל יפה, שיחקת אותה!

למעלה