emberassin question:

guanyin

New member
emberassin question:

ok - this is really emberassing, but for some reason, i found out that after all that time in the east, i still don't know where i should face while being in the toilet!!!! i mean - in the public ones, it's usually the face toward the door. but is it always like that? and one more: in houses, should i ALWAYS throw the toilet paper to a bascket, or can i flash it? should i ask every time about it? it's REAAAAAALY emberassing!!! yom tov guan (in the movies) yin

Omiz

New member
../images/Emo196.gif

א': זה לא השאלה לאיפה הפנים, אלא איפה החלק האחורי...החלק האחורי, ואני מצטט ממדריך השרותים המלא: "ימצא תמיד מעל ו\או לכיוון פתח הביוב". ב': נייר טואלט ב-99% מהמקרים זורקים לפח ולא לשרותים בתודה מראש.

סוגיה מאוד מעניינת

מהנסיון שיש לי ב"בול קליעה" ולא הוא לא עשיר בכלל, רק פעם אחת בשנתיים וקצת שאני כאן, אני לא חושב שזה כל כך נוח לשבת עם הפנים לקיר, ואני גם לא חושב שזה אפשרי מבחינה טכנית (אלא אם כן לא אכפת ומלכלכים את כל הרצפה
) בכל אופן, אני מוכרח להודות שזה לא היה כזה נורא לעשות צרכים בשירותים כאלו, אם כי אני עדיין מעדיף אסלה, לשבת כמו מלך ולהתפנק. מקס היושב בקיוסק

יחסית לשאקיל אוניל

אז יש לי רגליים קצרות... הגובה שלי הוא 1.88 מ'. רונן, רק מתוך סקרנות, מהי מטרת שאלך? מקס הגבוה בקיוסק

רונןסין

New member
עניינים

יש תאוריה שגורסת שיכולת היציבות ב squat תלויה באורך הרגליים. כמה שהרגליים קצרות יותר טוב. עיין ערך...

guanyin

New member
i'm a girl!

and i'v been to japan. the heated aslot were such a joy in the cold nights...

היא אמרה שהיא בת

ושנית- אף עפם לא חשבתי על הסוגיה הזאת בכלל כשהייתי בסין. למה שסינים יבנו אסלה עם הפנים לכיוון הקיר? זה נגד הטבע שה*** פונה לדלת,לא???

למעלה