'Eminem murdered on your own shit'

'Eminem murdered on your own shit'

כולם מכירים את השורה החריפה הזאת מהדיס Ether של Nas, בה הוא מתייחס לעובדה שJay-Z עשה אלבום שלם בו רק בטראק אחד הוא מארח ראפר נוסף, והראפר הזה, אמינם, נתן שם תצוגה יותר טובה מJay. זה נחשב לפדיחה כשראפר מארח ראפר אחר - והוא בא ושורף אותו על הטראק שלו. אתם מוזמנים לתת פה המלצות לשירים כאלה, בהם הבחור שמתארח - שורף את המארח... נ.ב. אפשר גם לקחת את זה לכיוון ראפ ישראלי, שאגב בו - לדעתי אף פעם לא התייחסו לזה [לפחות לא זכור לי]

dogma3

New member
יש ראפר אחד שעושה את זה יותר טוב מכל מי

שישב איתו על אותו הטראק

באסטה אדיר בקטע הזה

U G I

New member
עוד קצת

http://www.youtube.com/watch?v=OBGC-yStpjA&feature=related אורחים שעושים הצגה באלבום די גרוע http://www.youtube.com/watch?v=avIqTrX2eac http://www.youtube.com/watch?v=Yxe0d2N1pqs&feature=fvwrel יש משהו מאוד סוחף באירוח של ראפר, אני לא רואה את זה כ"פאדיחה" למארח כאשר הוא מביא ראפר שיכול להעיף את השיר למעלה, גם אם זה אומר שהוא גונב את ההצגה. אם הייתי ראפר, לא הייתי מתנגד להקליט עם טובים ממני, להפך .

ראפר מתארח חייב להוסיף

אחרת האירוח מיותר... אבל יש משהו כואב אם הוא קצת מעבר ל"גונב ת'הצגה" וגורם למאזין לשאול את עצמו: "למה אני שומע את האלבום הזה, במקום את האלבום שלו" באופן כללי, ראפר אורח חייב להוסיף "פן אחר" \ "גיוון" - לדעתי כמובן, אבל כשהרמה שהוא מציג כמה רמות מעל... בגלל זה גם השורה של נאס נשמעת כואבת השימוש ב "murdered" זה קצת יותר מגנב תהצגה :p

Pootie Tang

New member
אני חושב שהבית של פרעה מונץ' בOH NO

זה ההגדרה של לגנוב את ההצגה. וזה שלא שמוס דף לא ממש ממש ממש אדיר בבית שלו, וזה שלא שנייט דוג לא עושה את הפיזמון הכי טוב בקריירה שלו (רגיולייטור משעמם ביחס לזה, אל תתחילו בכלל לדבר איתי על שירים של דרה), אבל פרעה מונץ' פשוט מפסיק לנשום לדקה שלמה (יש אולי איזו הפסקה אחת) ונותן בראש הכי חזק שאפשר. אם מישהו אי פעם ישאל אותי למה אני אוהב היפ הופ, נראה לי OH NO זה תשובה מספיק טובה.

מסכים איתך לגבי כולם, וגם נראה לי שתסכים איתי

כשיאנגי, התארח באלבום של A2R ועשה איתם את חשמל באוויר זה בערך לימד אותי מה זה ראפר שגונב הצגה. מרוב שהבית היה טוב אבל הפורום שבו הוא יצא לא הספיק למעמדו הוא הקליט אותו שוב לפצצת זמן. אז הממ זה הדבר הרראשון שקופץ לי בראש חוצמזה אפשר להגיד את זה על כל שיר אפשרי שדנידין מתארח בו באלבומים של מסיקה

TakTik

New member
יש המון

נאס ב"Live at the BBQ"', כמו גם ג'י זי ב"show and prove" גנבו את ההצגה לכמה וכמה גדולים (ג'י מול או די בי וקיין, נאס מול מיין סורס ואקינלי), ואלו הפכו לקטע הפריצה שלהם. ביגי סגר את הקריירה של קרייג מאק עם וורס אחד ברימיקס ל"Flava In Ya Ear". ג'י השפיל את קנייה על הרימיקס ל"Diamonds From Sierra Leone" (כשאפילו קנייה הודה שהוא "קרע לי את התחת" בביג ברודר). סנופ בכל שיר עם דרה. טונדף גונב הצגה בכל התארחות (בעיקר אצל הקאנינלינגיס) פרדי פוקס אצל גאנגסטאר... בישראל קוואמי במלחמת מקרופון הזהב טונה בכל פאקינג וורס אלפרבר שצויין קודם בהחלט גונב את ההצגה ב"תעזבו אותי" של סגול, אבל גם בכל וורס בעברית שנתן. ואין על האחד והיחיד - נימי. ת.ז. מה שנודע כאחד מהוורסים האגדיים ביותר בתולדות ההיפ הופ הישראלי.

וואוווווווו זה לא ייאמן

אחרי שפתחתי את הנושא ניסיתי לחשוב על המלצות בעצמי... ניסיתי לחשוב על דוגמאות מחו"ל וחשבתי על רוב מה שאמרת :O נאס, ג'י (בשני הדוגמאות שהבאת!!),סנופ אצל דרה,טונדף... חחחח איזה קטע אגב לגבי Jay, שמעתי שוב את show n prove בעקבות המחשבה שג'י שרף שם - ולדעתי הבית של ביג דאדי ע-נ-ק, ולטעמי הבית של ג'י באותה רמה... אולי אפילו קצת מתחת אבל אולי זה רק אני

Pootie Tang

New member
קבל

זה מיקרופון או ג'קי צ'אן, צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אן! קראתי מקודם הודעה של מישהו על מאד מאן 15, שבאמת לא היה להיט כ"כ, אבל היה כשקוואמי היה קצת שיכור בסוף עלה ונתן את הבית הזה, הרגשתי שזה השיא. הרבה יותר מהקטע של נימי למשל. גם נכתב שם על שי 360 ב"הציר". מסכים לגמריי. אחד הבתים הכי טובים שנכתבו פה אצלינו.

AZ @ Life's a bitch ... ?

חחח אני לעולם לא אסכים בעניין הזה, הוא אומנם נתן אירוח מעולה - אבל נאס לא נופל ממנו בטראק הזה בכלל...

למעלה