EMMY 2016
H Happy Goth New member 19/9/16 #31 http://1.bp.blogspot.com/-c1cswufQYoQ/UYYg4tkjyKI/AAAAAAAALrg/cE6Kk9-XocE/s1600/ross-clapping.gif
S shmickey New member 19/9/16 #14 והמנצחות שלי בקטגוריה הן... ג'סיקה בתפקיד הפיה (מינוס הנוצות) טרייס בתפקיד ג'סיקה ראביט ג'יל בתפקיד לנה דנהאם (בחיי שחשבתי שזו היא) ופליסיטי עם השמלה שם שהכי לטעמי
והמנצחות שלי בקטגוריה הן... ג'סיקה בתפקיד הפיה (מינוס הנוצות) טרייס בתפקיד ג'סיקה ראביט ג'יל בתפקיד לנה דנהאם (בחיי שחשבתי שזו היא) ופליסיטי עם השמלה שם שהכי לטעמי
S shmickey New member 19/9/16 #15 אוהבת את התעוזה ואת הנסיון המאגניב של לורה, אבל כולן קצת נראות לי כמו
ע עוד פיה אחת פחות New member 19/9/16 #24 ואני דווקא אהבתי את זאת, שלא צירפת טרג'י הנסון, מודה שאין לי שמץ של מושג מיהי
S shmickey New member 19/9/16 #16 דוז פואה על התאמת הפפיון של ג'וליוס לשמלה של ויולה על הפוזה והחיוך המדהים של פריאנקה (?) ועל השמלה הסקסית של פורשיה (מינוס הפרצוף המדכא)
דוז פואה על התאמת הפפיון של ג'וליוס לשמלה של ויולה על הפוזה והחיוך המדהים של פריאנקה (?) ועל השמלה הסקסית של פורשיה (מינוס הפרצוף המדכא)
ע עוד פיה אחת פחות New member 19/9/16 #28 השמלה שעל קירסטן בל מעלפת. ואני רואה ששמת כאן את הירוקה המזעזעת שצירפתי למעלה בירוקים, אז התנצלותי על הבלאגן
השמלה שעל קירסטן בל מעלפת. ואני רואה ששמת כאן את הירוקה המזעזעת שצירפתי למעלה בירוקים, אז התנצלותי על הבלאגן