Empty Spaces או What shell we do now?

theOlive

New member
Empty Spaces או What shell we do now?

שאלת טעם: Empty Spaces או What shell we do now? אני אישית מאוד אוהב את השיר בגירסה הקולנועית הארוכה. אני אוהב את הקצב והאווירה שלו, את המסר מאחורי המילים ובעיקר את הויז'ואל שיצרו באנימציה. מצד שני אני מאוד אוהב את החיבור של השיר המקורי מהתקליט ל Young lust . משהו במעבר החד משיר איטי לאחד השירים היותר סקסיים וקיצביים בתקליט עושה לי את זה לגמרי. איזו גירסה מועדפת בעיניכם ולמה ?

The Walrus

New member
לדעתי what shall we do now

שיר איכותי, עוצמתי, עם לחן טוב (בניגוד להרבה אחרים בחומה, ביניהם young lust) ומסר חזק. לא ארוך מדי, פשוט שיר לפנים. אגב, הוא לא נכלל בתקליט אך ורק משיקולים טכניים (לא נשאר מקום על הויניל). אני בכלל חושב שyoung lust הוא שיר מיותר, כמו המון שירים אחרים בחומה (מישהו אמר vera?). הסיבה העיקרית שאני לא אוהב את החומה זה כי יש בו יותר מדי שירים חלשים מאוד מוזיקלית.

Anuerysm

New member
השיקולים הטכניים האלה נראים לי קצת מוזר

זאת אומרת, התקליט הראשון הוא 38 דקות בערך, השני הוא 40, והשיר הוא דקה, לא יכלו להכניס אותו לראשון אחרי אמטי ספייסס?

RoieL

New member
אני מאוד אוהב את הגרסא המלאה, בביצוע של ברלין

(בגלל הסיום עם התזמורת ולמרות בריאן אדמס
)- שיר קודר עם מילים כמו שצריך, שיר לפנים.

holo

New member
אני מעדיף את גירסת הסרט

ולו רק בשביל האנימציה המצוינת שיש בשיר הזה. את המילים אני לא כל כך אוהב, אבל המוזיקה (בעיקר בסרט) טובה.

theOlive

New member
טוב החלטתי :)

נראה שרוב המגיבים מעריכים יותר את הגירסה הארוכה. בסופו של דבר השאלה התיאורטית הפכה למציאותית כשנדרשתי להחליט איזו גרסה אני מעדיף לבצע. באופן די צפוי, הגירסה הארוכה מהסרט זכתה ברוב קולות. אני אוהב את הקצב שלה שנבנה עם השיר בתוספת קול שני (זה גילמור שר?) שמעצים את השירה המובילה. תמיד בסוף השורה FILL THE ATTICK WITH CASH יש קלאש חזק שבו כל ההרכב מגיב בצורה במחוות רוק טיפוסיות וזה פשוט עונג צרוף. אתם בטח מכירים את הסוד הקטן בשיר מהתקליט, מישהו יודע אם הקטע הנסתר שמופיע כשמשמיעים הפוך את הגירסה הקצרה מופיע גם בגירסה הארוכה?

The Walrus

New member
בגירסת ההופעה זה לא היה

אבל אם היו מכניסים את What Shall We Do Now לדיסק ודאי היו מכניסים גם לשם את ההודעה הסודית.

למעלה