empty spaces גרסאת הסרט

empty spaces גרסאת הסרט

יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג את המילים? אני מדבר על הגרסה של הסרט לא של האלבום

flowerboy69

New member
אני מתאר לעצמי שיש באינטרנט

כל מיני אתרים של תרגום אולי שם ואולי יש את המילים בספר של הסרט אני לא זוכר...:)

flowerboy69

New member
אם יש לך את הדיוידי

של הסרט אתה יכול לבחור בהוספת כתוביות באנגלית להעתיק את המילים ואז לפרש זה כבר לא בעיה

avki

New member
נצל"ש לפלווארבוי69!

כמה טוב שחזרת! אתה מוסיף גיוון והשתתפות בפורום שהיו חסרים לו. ברוך השב!

flowerboy69

New member
תודה תודה...

מה לעשות...לא היה לי זמן לנשום...ועכשיו לא רק חזרתי יש לי אינטרנט מהיר חדש...:)

כן יש לי את הDVD

רעיון טוב יותר זה "לקרוע" דרך תוכנה מיוחדת את הכתוביות עכשיו הבעיה למצוא תוכנה חחחחחחח יש למישהו מושג איזה תוכנה טובה יש לפני שאני אשבור את הראש למצוא?

ITAOT זו ההופעה באודיו בלבד

עוד לא יצא DVD עם הופעות "החומה", ויקח עוד שנים עד שזה יקרה, לצערינו.

כמה מההופעות צולמו

הכוונה המקורית היתה להשתמש בצילומים האלו בסרט "החומה", אבל במהלך ההפקה, השתנה הקונספט. בינתיים התברר גם שהצילומים סובלים מבעיות טכניות, שפגעו באיכותם. מסיבה זו הם לא יצאו מעולם (וגם בגלל הגירושים).

טוב אז תמליצו לי בבקשה

איזה DVD של הופעה חיה כדאי לי לקנות. ראיתי בחנות צליל DVD של הופעת סולו של THE WALL שביצע רוג'ר , שווה לקנות?

זה רוג'ר ווטרס בברלין

ואני קניתי וזה נחמד בגלל ההופעה והאפקטים אבל רוב הלהקות לא ממש עושות תעבודה כמו שצריך (למרות שרוג'ר שר את רב השירים) ורמת המשחק של רוג'ר קרובה לרמה של נעל ממוצעת אני ממליץ על פומפי . למרות שבהתחלה לא מתתי על ההופעה אחרי שרואים אותה יותר מפעם אחת מבינים כמה היא טובה

ראיתי עכשיו פרטים של הDVD

באתר של טאוור ומהרגע שראיתי את השמות של הלהקות וזמרים שמשתתפים איתו כבר תיארתי לעצמי שזה לא שווה

רמי M

New member
אמממ

הגירסא שאתה מדבר עליה היא הגירסא שיצאה בדיסק ההופעה של החומה. שם השיר קצת משתנה וגם נוסף לו קטע אחד. לקטע קוראים What Shall we do Now. אם תירצה את המילים פשוט תגיד ואני אשלח לך בפרטי.

למעלה