Empty

כאן

I'm empty again and I look at my room and I'm bored to the bones and I'm sad and I smile I can't really laugh and I cant really cry. I think it's this summer that makes me this way and I think it's these walls and I just want to say, I'm empty again and I can't name the cause or the need to find words - to explain. This is the noise that I make when I fall to the ground without making a sound. These great big buildings are staring at me and this great big city is staring at me and I stare right back at these great buildings and say - I should be ok 'cause its a beatiful city and the people are kind and its a beutiful city everything's real and smells like the underground. This is the noise that I make... I got to a taxi, spoke to the driver says his a poet, plays the guitar thinks that he's Elvis, thinks he's a star. He says I've got eyes more or less like a cat, says I've got lives more or less about nine, says he believes we're all God's children in a beutiful city where the people are kind. this is the noise that I make...

אסור לפרסם מילים של שירים

tipeshet

New member
אז למה את עושה לי "../images/Emo31.gif"??

לא אני פירסמתי את זה!

זה בכלל לא עניין של להסתכל

זה עניין של חוקי או לא חוקי. באופן עקרוני ההנהלה אמורה למחוק את זה. אני מתפלאת שזה עדיין לא קרה.

באופן חוקי הרבה דברים ...

חוקי או לא חוקי , היא יכולה למצוא את המילים של השירים במקומות אחרים גם ככה , כמו למשל בסולסיק . עצם פרסמום המילים של השיר לא פוגע בכלל ביוצרת (שלא נדבר על להפך) . אין פה הפרה של זכויות יוצרים כי אנחנו לא משתמשים במילים אלא רק קוראים אותן . זה בסדר מבחינתך שאני קוראת את המילים של השיר ? או שגם זה לא חוקי .. ? אני יכולה להגיד לך בפה מלא שלרונה לא אכפת שהמילים של השיר EMPTY או כל שיר אחר כתובים באינטרנט ..

tali_le

New member
../images/Emo150.gif פרסום מילות שיר - אסורות

אני כבר לא אמחק את זה עכשיו כי אתן כבר מדברות כאן והכול פרסום מילים הוא הפרה של חוקי זכויות היוצרים של הזמרת ואסור על פי חוק אם רונה מסכימה לפרסום מילות השיר היא מוזמנת לשלוח אישור בדבר אליי ואז הפורום יוכל לפרסם חופשי מילות שיר של הזמרת. טלי

tipeshet

New member
מה שהיא אמרה!../images/Emo3.gif

ואגב, למה את לא הרבה בפורום שלך?:]

ממש מרתק

אותי שכל אחת פה טוענת שלרונה איכפת או לא אכפת וכ'ו כולן פה מכירות את רונה ואיתה בקשר יומיומי. אז קולות ב' וג' והכוונה לרד ממני וליודעת הכל מפורום הייד פארק, אני עצמי ואנוכי. אנא מכן תפסיקו להתלהם בפורום הזה וחיזרו להייד פארק הגוסס, שם זקוקים לכם. תנו מרווח נשימה.

tali_le

New member
אנחנו לא כאן כדי להתלהם

ולא כדי לרדת על אנשים אחרים או להגיד להם מה לעשות אני עצמי אנוכי העירה לנו ובצדק שפרסום מילים של שירים הוא עבירה על החוק ובזה זה מסתכם.

אני יודעת?

מה אני יודעת? מה זה פורום הייד פארק? את יודעת מתי הייתי שם פעם אחרונה? את יודעת מי אני בכלל?

למעלה