enbalush.....הייתה בהשראה ממך

kochavit

New member
enbalush.....הייתה בהשראה ממך

ומהלינק שננת לפני כמה ימים אז עשיתי משהו כזה....

shnichsser

New member
נכון שזה מה זה מזכיר את הציור

המפורסם של מרלין מונרו.

kochavit

New member
לא חשבתי עליה כשעשיתי את זה

אבל תמיד יש משהו שמזכיר. לפי דעת אין דמיון, הציור המפורסם של מרלין מונרו מעובד בשיטה אחרת לדעתי.

enbalush

New member
../images/Emo20.gif מעולה!!!

תשמעי יצא ממש ממש טוב, אשמח לראות עוד איורים שלך, הרקע הירוק הכי טוב בגלל שיש עומק בין הרקע לדמות... למרות שלרב יש לי משיכה יותר לורוד...(:)

enbalush

New member
עכשיו שמתי לב

שהדמות עם הרקע הירוק הכי פחות טובה, יש קוים גסים וגם כמה כהויות.

kochavit

New member
נכון, את האחרים תיקנתי..זה הקטע

היחיד שהיה לי קשה איתו - הגוונים של האפורים שיעשו את העבודה יפה. ותודה על המחמאות, אין לי בינתיים עוד איורים, אבל בגלל שזה יצא לי כל כך מוצלח אני רוצה לעשות גלריה שלמה של איורים בסגנון הזה. אגב, הצילום הוא של כלה שאני מכינה לה אלבום מעוצב - היא פשוט מאד יפה! ולגבי הטכניקה יש לי שאלה אחת: כשאני עושה את קווי המתאר של הגוונים האפורים למשל (בפנים לדוגמא) איך לשמור על הסדר שלהם, כלומר שהכי עליון לא יעלם לי תוך כדי העבודה בין החלקים שנמצאים מתחתיו? אני מקווה שהייתי מובנת. בכל מקרה, כל טיפ יתקבל בברכה

enbalush

New member
אני עובדת עם שכבות...

שכבת הרקע הכי תחתונה והכי עליונה היא השכבה עם העיניים אף ופה...(אולי גם שיער תלוי)...אם תתחילי לעבוד בשיטה הזו, בסוף לא תוכלי בלעדיה, גם לגבי האפורים זו השיטה האידאלית בעיני-לכל אפור שכבה, עם איזו תוכנה את עובדת?

kochavit

New member
הכל בפריהנד, אבל אני לא אוהבת

יותר מידי שכבות, לכן חלקתי שכבות לפי: רקע, פנים, עיניים, שפתיים. ובתוך כל שכבה היולי מלא חלקים שעלו אחד על השני במיוחד בחלק של הפנים

למעלה