End of Radiation celebration

End of Radiation celebration ../images/Emo151.gif

עוד 5 הקרנות למנאייק,שבוע הבא ידברו איתי על פגישות מעקב, אחר כך תהיה לי פגישה עם האונקולוגית לגבי הטמוקסי, ואחר כך - אני טסה לארץ!!! וזו תהיה חגיגת סיום ההקרנות שלי, האחים שלי והחברים שלי וההורים מתכננים לי כל מיני הפתעות קטנות, זה גם אוטוטו יומולדת 30 , וזו המתנה הכי טובה - לסיים את הקטע הזה בחיים שלי, ולהתחיל פרק חדש!!!
-----------------------------------------------------------

anati4

New member
יופי שמחה בשבילך...

תיפתח תקופה יפה וחדשה... אני כותבת לך במסר ישיר...

סוף זה תמיד התחלה...

ונשמעת לי דווקא התחלה טובה. ויחד עם היומולדת עוד סיבה למסיבה. אולי זה בעצם יומולדת כפול..30 ולידה מחדש

galiavdb

New member
לןלןלןלןלןלןלןלןלן...../images/Emo6.gif

עוד 5....4....3....2....1... כיפאק היי. איחולים לרגל תחילת החגיגות. 30 זה גיל אדיר בקיצור המון
מכל ה
גליה

נאן

New member
../images/Emo24.gifלולו מזל טוב../images/Emo23.gif

מזל טוב לולו זה באמת המתנה הכי טובה לגיל 30 ועוד מעט הכל כבר מאחוריך... חיבוקים נאנוש

anati4

New member
וגם בנוסף למסר...כמובן מזל טוב

וחיבוק ליום הולדת חמודה. זמן להתחלות חדשות... אני בגיל 30 עזבתי הכל ונסעתי לגור באירופה למשך שנה. סתם כך רציתי שינוי וזה היה מבורך!

מזי א

New member
../images/Emo49.gif

המון בהצלחה , עוד 5 ונגמר , את תראי שאת יום ההולדת הזה , בחיים לא תשכחי, והוא יהיה הכי מהנה וכיפי. המון מזל טוב להתחלת הפרק החדש, ושיהיו רק בשורות טובות מהיום והלאה.

מלמלה

New member
עוד שניים יאמנייק

היום הארחון באמת מתקרב תהני כמה שאפשר וגם מהחופשה אצלנו כאן בשלולית

מזי א

New member
../images/Emo34.gif

מחר היום הגדול, איזה כיף, ממש שמחה בשבילך. איזה כיף לראות את הסוף , נכון? אנחנו פה בשביתות כל הזמן אבל אני מקווה שכשתצטרכי להגיע , הם יגמרו ותוכלי לפגוש את יקייריך ובאמת לחגוג. כל טוב לך יקירה

למעלה