EnglishInLauncher - לבעלי PiLoc

yoovee

New member
EnglishInLauncher - לבעלי PiLoc

כמה מכם משתמשים בלאונצ'ר המובנה ומשרבטים בגרפיטי את האות הראשונה של שם התוכנית הרצויה ללא הועיל, רק כדי לגלות אחרי כמה נסיונות כושלים שאתם בכלל במצב כתיבה עברי...? התוכנה הקטנטנה והחינמית הבאה היא בדיוק בשביל אותם שניים וחצי אנשים שהזדהו עם הסיטואציה לעיל: EnglishInLauncher תשנה את שפת הגרפיטי לאנגלית כל אימת שתריצו את הלאונצ'ר המובנה, עד אשר תחליטו למחוק אותה. אין לה אייקון, ואם החלטתם להעתיק אותה מהכרטיס ללא סנכרון, יש לבצע Soft-Reset ע"מ שתתחיל לפעול. לפרוטוקול, זו התוכנה הראשונה שלי לפאלם שנכתבה בשפת C (עברתי מפסקל ל-PODS) - צפו לדברים מעניינים יותר בהמשך!

cinargy

New member
האם יש לך אפשרות להרחיב את זה

נראה שימושי... אחרי SOFT RESET המקלדת היא תמיד בעברית ואני תמיד צריך לשנות חזרה לאנגלית, שזו השפה העיקרית שאני עובד איתה. האם יש דרך לשנות את זה כך שזה יהיה תמיד מקלדת באנגלית ועדיין תהיה לי תמיכה בעברית? בתודה מראש, קובי

yoovee

New member
האמת היא ש-Izzy Bloom כבר עשה זאת :

זה אומנם די פשוט להוסיף את זה, אבל סה"כ מישהו כבר טרח, אז ניתן לו את הקרדיט: http://www.pilotyid.com/jewish-hebrew-palm.php?PiLoc-Default-Language-Changer&appId=411 היא נקראת PiLoc Default Language Changer, תוכנתה ע"י Izzy Bloom, והינה חינמית גם כן (אגב, גם לה אין אייקון :) מעניין לראות שהדברים הקטנים האלו מציקים ללא מעט אנשים - זיכרו שע"מ לקבל פתרונות כאלו, צריך קודם כל להציף את הבעיות...

atzmony

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo45.gif

וולה אייך לא חשבתי לשאול על זה ... עד היום התחרפנתי מזה, היתי פותח תוכנת TXT בכדי לשנות את זה תודה

למעלה