ENOUGH IS ENOUGH - דעתכם?

genotip

New member
ENOUGH IS ENOUGH - דעתכם?

שלום בלוגרים יקרים שלי אני מעלה (שולח לינק) בפניכם סקיצה ראשונה לאתר הסברה ישראלי שיפתח אוטוטו. לאתר קוראים ENOUGH IS ENOUGH. אשמח לקבל דעתכם על הסקיצה, הלוגו עוד לא גמור ומלטה יש חלק לבן (קרדיטים) שבהחלט חייבים לסדר. הדף שוקל כרגע דיי הרבה, JPG במלוא האיכות. מחכה לשמוע את דעתכם אריאל ס אוטוסטרדה

royfr

New member
נראה ממש טוב

ברור, מאורגן וגם נראה לי די מאוזן ולא מתלהם... אסור לנו להשמע מתלהמים... בהצלחה! ורד

royfr

New member
אופס - זה היוזר של בעלי... לא נורא

xslf

New member
נראה טוב

ובאתר מסוג כזה: כדאי שבשלב הקוד, נדאג שהוא יעבוד על הרבה דפדפנים (להבדיל מהפורומים של אוטוסטרדה). חבל להפסיד הזדמנויות הסברה בגלל בעיות תאימות
אם צריך עזרה- אני כאן

איה@

New member
אריאל - נראה מכובד מאד ורציני

כל הכבוד לך! כמה הצעות בעיצוב: את היונה שבלוגו תציב על האות הראשונה - והכי חשוב עם הפנים פנימה (כלפי פנים האתר). את העמודה המרכזית (של התמונות) תמקם בקו ישר עם הקווי ההפרדה של הסרגל שמעל. את המרכאות מתחת לשיר תעלה קצת - שיהיו מתחת לשורה הראשונה של השיר. מעבר לכך - נראה נהדר!! תקשיב למה ששושי וורד כתבו לך - חשוב! בהצלחה
איה.

genotip

New member
את יורדת על הפורומים של ASD? ../images/Emo3.gif

לא יפה
אני לא אשם שאין לי את מיטב המתכנתים שיוכלו לסדר לי אותו, בהחלט יש בו המון באגים, לאט לאט מנסים לשפר אותו ולתקן את כולם (וזה באמת לאט לאט כי רק פעם ב.. יוצא שמישהו מוכן לעזור
) אריאל אוטוסטרדה

xslf

New member
|off| יורדת? חס וחלילה

פשוט מקטרת על כך שאי אפשר לקרוא אותם עם הדפדפן שלי, בגלל שמי שכתב אותם השתמש בהרחבות שהן ספציפיות לדפדפן אחד בלבד... אם כבר, זה באג בתכנון של הקוד... כך שעד שזה יתוקן, אני ושאר משתמשי המק (ודווקא בגרפיקה יש הרבה כאלה) לא יבקרו בו.

למעלה