entertainment tonight!

taish

New member
entertainment tonight!

אם זה לא היה עצוב, זה כנראה היה מצחיק. אני לא יודעת אם אני מרחמת יותר על מקנזי, על קת'רין או על ברוק. בכל מקרה, זה נגע ללב. ובכלל, ברוק הוא מבחינות מסויימות ה"ראול" של הדור המבוגר - הוא לא יודע מה נסגר איתו, איפה הוא חי ומה קורה בעולם. מעופף לחלוטין. מבחינתו, פעם מאק במצב-רוח טוב, פעם היא במצב-רוח רע - ואין שום סיבה נראית לעין לשינויים האלה. ואפרופו מצב-רוח טוב ומצב-רוח רע, זה בהחלט נראה שבימים אלו אשלי במצב-רוח טוב. אני מדגישה שזה בימים אלו, כי מי יודע איך ההורמונים המשתוללים שלה יגרמו לה להתנהג, נניח, מחר (או נניח, עוד שעה...). אי-אפשר לדעת למה לצפות מאישה בהריון, אך בינתיים היא במצב-רוח טוב, אז אין תלונות. במיוחד אין תלונות לבראד. הוא די קורן מאושר בעקבות כל סיפור הבייבי של אשלי. והוא גם מעורר את חיבתי יותר ויותר בזמן האחרון (כן כן, איכשהו אני מצליחה לאהוב אותו למרות יריבותו עם ג'ק היקר שלי...) ממש עושה טוב לראות אותו ככה. ועוד סוגיה מעניינת היא מה שכונה באחד המאמרים כאן "המדור לחיפוש קרובים". משתתפי צח"מ נוטים "לשכוח" ילדים וקרובי משפחה אחרים שלהם שניה וחצי אחרי שאלו אמרו ביי-ביי לג'נואה סיטי. בראד שלנו הוכיח היום אחרת. מסתבר שקולין עדיין בליבו ובמחשבותיו (ובפיו). למרבה השמחה, תוך כדי הפטפוט על קולין, בראד גם טרח להזכיר לאשלי שיש לה אחות (נראה שהיא די שכחה את זה בכמה השנים האחרונות...) וציין את שמה של טרייסי (ואפילו את סטיב)... בתוך כל הסצינות "הכבדות" שהיו היום, את ה"אתנתחתא הקומית" של הפרק סיפקו קתרין, אסתר, והמחשב הנייד. מזמן לא השתעשעתי ככה בפרקים של צח"מ. entertainment tonight, כבר אמרתי?
וראול ובריאנה... הו, אני כ"כ מאושרת!

איזה פרק רומנטי

הפרק היה מלא באווירה רומנטית החל מבראד ואשלי שכלכך חמודים ביחד, וראול ובריאנה שפשוט היה לי נעים בלב. למרות הקטע העצוב עם מקנזי הפרק היה רומנטי ללא תקנה what a night.....

ים כחול

New member
סיכומי ...../images/Emo13.gif

אין גולם יותר גולמי מברוק !!!!
מרחף זו מילה יפה לטעמי עבורו , לא מבינה מה הוא עושה בסדרה ??? אין יותר מיותר ממנו !!! מה אנחנו צריכים לשמוע ממנו אם היא במצב רוח טוב או לא הוא בקושי מתייחס אליה רק אומר אמן לכל מה שהיא אומרת לו וישר הוא טס לישון - גולם !!! (מהסוג שלעולם לא הופך לפרפר) קאתרין מקסימה
היא יותר אמא ואבא עבור מקנזי ממה שאיי פעם היו לה ... והאמת כאב לי על מאק היום
אף פעם לא הלהיבה אותי בלשון המעטה אבל לפעמים היא מצליחה לעורר את רחמיי ... בריאנה וראול - סוף סוף ראול משתחרר ממאק
היפ היפ הוראיייי
וכבר אמרתי שאני ממחנה בריאנה - היא חמודה אמיתית
טרשת המרטשת ורייאן - מה אגיד לכם ?? - מצב עגום
הולכת לראות טרה אספרנסה אחזור לכתוב מאוחר יותר

רונית1

New member
הקטע עם ברוק בכלל לא ברור לי

מאק חוזרת הביתה מוקדם ומצוברחת וברוק פורש למיטה. חוץ מזה חשבתי שהוא היה עסוק בלעזור לקתרין ואסתר עם המחשב. מסכנה מקנזי. וראול ובריאנה חמודים ביחד. סוף סוף זוג נורמלי, לא מתוסבכים. והיום גם לראשונה מזה זמן מה ניקי וויקי תיקשרו יופי. סה"כ פרק יפה.

Jolleen

New member
אוקיי ראיתי את השידור החוזר..

איזה כיף שבראד ואשלי הזכירו את קולין!!!! ספויילר ספויילר ספויילר למטההההההה אני כבר מחכה ליום הזה שלינדזי (קולין) תגיע לפרקים שלנו בישראל!! היא שולטת!! זה יהיה מדהיםםםםםםם

enicegirl

New member
זהו...

כאחת שצופה בערך שנה וחצי בסדרה לא מובנים לי דברים שמוזכרים מהעבר הרחוק. קולין זו הבת של בראד נכון? והיא גרה עם אמא הביולוגית? מי זאת טרייסי שהוא הזכיר?

sergew2

New member
תשובות

1) קולין היא הבת של בראד וטרייסי 2) טרייסי היא מן הסתם אישתו של בראד ואחותם של אשלי, ג'ק ובילי-שעברה לגור בניו-יורק עם בעלה החדש סטיב.

enicegirl

New member
וואלה?? ../images/Emo12.gif

יש עוד בת לבית משפחת אבוט?? לא ידעתי! תודה רבה על המידע!

sergew2

New member
אין בעד מה..

אם יש לך עוד שאלות אז את תמיד מוזמנת לשאול ואני אהיה מוכן לענות אם יהיה ברשותי המידע, אחרי הכל אני צופה בערך 4 שנים סה"כ אבל מעודכן בשנים קודמות מקריאה של סיכומים..

למעלה