Entific Baha מכשיר שמיעה עם הולכת

MonoMan

New member
Entific Baha מכשיר שמיעה עם הולכת

עצם. זה המכשיר - יש עליו מידע. רציתי לדעת אם אתם יודעים על המכשיר הזה, אם למישהו יש אותו? דעות ועוד. אני חרש באוזן ימין, ומכשיר השמיעה הזה לפי מה שהבנתי מהאתר עוזר לאוזן חרשת ממחלה כלשהי , איבוד שמיעה וכו'. למכשיר הזה יש את היתרונות והחסרונות שלו, ואני לא בטוח שקל להתמודד עם כזה דבר, אבל החלום שלי זה לשמוע באוזן ימין :(

גלאדיה

New member
ממה נובעת החירשות שלך?

מכשיר עם הולכת עצם יעזור למי שיש לו הולכת עצם תקינה (כמה מפתיע). זה תלוי איפה בדיוק נמצאת הפגיעה. בכל מקרה, כתוב שם שזה מתאים ךאנשין עם אובדן שמיעה באוזן אחת (מסיבות מסויימות), כך שיכול להיות שזה יתאים לך. לדעתי, אין טעם להתייעץ עם גולשים בפורום, כי עוד לא ראיתי כאן מומחה למכשירי שמיעה. במקומך הייתי פונה למהנדס מכשירי שמיעה ומתייעצת איתו.

צלף

New member
פנה למכון אודיולוגי כלשהו

שאז הם לא תלויים או מחויבים לספק מסוים, ןאז העצה והבדיקות שיבצעו, נקיות מפניות... ממה שאני יודע מכשיר הולכת עצם טוב למתי שהשמיעה בשבלול תקינה פחות או יותר, והבעיה בשמיעה נמצאת בראוזן התיכונה באזור של העברת צלילים והמרתם לתנודות בנוזל... (הארכובה והפטיש). כמודמני ישנה מגבלה להגברה במכשיר זה (מעבר ל- 70 DB הגברה זה לא יעיל כי אז התנודות עוברות לכל עצמות הגוף...)

למעלה