Erdös Gábor מישהו יודע איך בהונגרית השם של השיר שלו?
evike Well-known member מנהל 13/6/17 #2 אלעזר, יש הרבה שירים בספר, איזה שיר אתה מחפש? הספר, שמו בעברית "בכל זאת אינני נפרד", ובהונגרית "HOL VAN AZ ISTEN"
אלעזר, יש הרבה שירים בספר, איזה שיר אתה מחפש? הספר, שמו בעברית "בכל זאת אינני נפרד", ובהונגרית "HOL VAN AZ ISTEN"
ב בלאו אלעזר1 New member 13/6/17 #3 "בכל זאת אינני נפרד", ובהונגרית "HOL VAN AZ ISTEN" במידה שאת יודעת שם הספר ואת המו"ל חבר שלי חיפש את הספר ב-בודפשט לפי השם Gabor Erdos לא הכירןו את שמו הרבה הרבה תודות ל- evike
"בכל זאת אינני נפרד", ובהונגרית "HOL VAN AZ ISTEN" במידה שאת יודעת שם הספר ואת המו"ל חבר שלי חיפש את הספר ב-בודפשט לפי השם Gabor Erdos לא הכירןו את שמו הרבה הרבה תודות ל- evike
צ ציקימינגו 22 New member 14/6/17 #4 אליעזר הספר של גאבור ארדש הודפס בירושלים . על ידי "יד ושם" אין שום קשר מחוץ לישראל. נסה ביד ושם. צ'י
ב בלאו אלעזר1 New member 14/6/17 #6 בכל זאת אינני נפרד חיפסת את האורינל ההונגרי שיד ושם הוציא לאור בעברית בכל אופן תודה רבה נדמה לי שהשיר הזה בעברית, לא מתרגם מהונגרית
בכל זאת אינני נפרד חיפסת את האורינל ההונגרי שיד ושם הוציא לאור בעברית בכל אופן תודה רבה נדמה לי שהשיר הזה בעברית, לא מתרגם מהונגרית