Esaul

Lqpark

New member
Esaul

חיפשתי את הליריקה המדוייקת של Esaul או כמו שאנחנו מכירים אותו יותר- A Place for my Head, אבל לא את החדש של LPU11, את המקורי מקורי. חיפשתי וחיפשתי וזה לא היה קל, באתר הרשמי הוא לא מופיע, גם לא בישראלי. מפה לשם הגעתי לזה של המועדון מעריצים האחרון, שמעתי אותו פעם ראשונה, וממש כאב לי. לפי הקול הבוגר יותר של מייק אפשר להבין שזה דמו חדש. מייק שר שם עייף, חסר אנרגיות ועוצמה, אפילו לנסות ולהתקרב למהירות המקורית של המילים במקור הוא ניסה, כאילו הוא כבר לא מסוגל שמיעה של המקור מכאיבה עוד יותר, כאילו אז היה להם דם בעיניים! אנרגיות עפות שם על ימין ועל שמאל, מייק שר במהירות האור וכל מילה מטביעה חותם. חבל חבל חבל

PureSHIT

New member
בטח שלא תצליח למצוא

יש איזה 20 מיליון גירסאות, למצוא דווקא את זו שיצאה ראשונה.. מסובך! אבל למה אתה מתכוון במה שאתה אומר? "דמו חדש"? אתה מתכוון שלדעתך הם הקליטו אותו רק עכשיו?

Lqpark

New member
את זה של LPU11 נראה לי שכן, הקול של מייק מאוד

בוגר שם, אז אני מאמין שהם הקליטו אותו לא מזמן. חשבתי לתרגם את השיר המקורים, (מטורף לגמרי) אבל נראה לי שאני יוותר, יש הרבה גרסאות וגם מייק מדבר שם כמו באוטוסטרדה ואי אפשר ממש להבין מה הוא מדבר

PureSHIT

New member
אם אתה צודק אז זה נורא מאכזב ><"

מצד שני אני לא מאמין שהם היו מתאמצים ומקליטים שיר מחדש רק בשביל אלבום LPU, עדיף יהיה כבר להשאיר רצועה אחת פחות באלבום.

Lqpark

New member
או שהיו מקליטים אותו כמו שצריך

זה מאוד מוזר הקטע הזה, כל הופעה הם קורעים את עצמם, מפיקים אלבומים, קורעים את הגרון, ודווקא פה זה נשמע כאילו אין להם כבר כוח למוזיקה, חבל חבל חבל

PureSHIT

New member
תשמע, אל תשכח שהם

הקליטו את השיר בערך מיליון פעם ממה שאנחנו רואים בכל הדמואים האלה.. ככה שאם אחד מהניסיונות שלהם, אז כנראה שהם לא ניסו "להפציץ" בו אלא רק לבדוק איך המילים יושבות ביחד עם הלחן.

®NuLy®

New member
בכלל כל הקטע של שחרור דמואים הוא מוזר...

אני באמת לא תופסת את הקטע, למה לי לשמוע משהו שלא סיימו לעבוד עליו?! זה כמו לקנות ארון שלא צבעו אותו או חולצה שלא תפרו בה את כל הכפתורים. כן חשוב לי לדעת על מה השיר מדבר, בעקבות מה הוא נכתב, מה ההשראה וכו' וכו', אבל באמת שלא מעניין אותי לשמוע גרסא ראשונית שלו - שיש סיבה שהיא עובדה והשיר "השלם" נשמע שונה.

Lqpark

New member
זה דווקא מעניין, כי לפעמים יש גרסאות שונות

ב- APFMH המילים ממש שונות, זה כאילו עוד שיר כזה. וגם אם לא זה מעניין לשמוע את השיר שהיה בחיתוליו, אותי ז\ה מאוד מעניין :) אבל הדמו הזה לא! הוא חרא! חרא חרא!!

TheJosh

New member
כל הדמואים של APFMH מעניינים.

אין דבר כזה Esaul שהוא חרא. ה-Esaul הראשון שיצא היה טיפה דומה, בעיקר בפזמון ובשורה שצ'סטר צרח. ה-Esaul השני, שכונה עד ל-LPU11 "הגרסה שלא הוקלטה" (המקום היחיד שהיה אפשר למצוא את זה היה רק בהופעה מאולתרת של HT), ממש שונה: לפי השורה שצ'סטר צרח, אפשר להבין שהיה ללהקה עניין עם האצטקים ("Soon the Aztec Moon will heat my room, heal my wounds"), וגם ב"סיומות" של הבתים (לפני שצ'סטר מתחיל את הפזמון) זה שונה, גם מהגירסה הראשונה של Esaul. הגרסה הראשונה הופיעה גם בסינגל (הדיסק עם Super Xero) וגם בדמו דיסק (9 טראקים). הגרסה השנייה הייתה רק בג'אם מאולתר של Hybrid Theory. הרבה אנשים ניסו למצוא גרסת סטודיו, ללא הצלחה. ב-LPU11 הגרסה שוחררה בתור גרסת סטודיו, אותם מילים, אך הביצוע מעט שונה (כמו בדרך כלל בהופעות/ג'אמים) ושוב: אין Esaul שהוא חרא. כולם טובים.

LPMCR

New member
וואלה....

זה יותר מעניין, תודה :) *הולכת לשמוע את כל הדמואים ברצף*

LPMCR

New member
אני דווקא מאוד אוהבת דמואים

כי זה לשמוע גרסא שונה של שיר שאהבת וכבר חפרת עליו, ובדר"כ גם הדמו ידבק לי ואני אחרוש גם עליו :)

LPMCR

New member
אוקי, אני מקשיבה שוב ויש משהו במה שאתה

אומר.. יש סוג של מחזור ועייפות....

Lqpark

New member
נשמע ככה, מקסימום אפשר להתקשר למייק ולשאול

בחלום

LPMCR

New member
חחח כן הא...

האמת שעכשיו הקשבתי שוב והגעתי למסקנה שזה לא נשמע חדש ככ.. אלא אם זה ערוך ממש טוב

למעלה